Seminar de nutritie la Academia Femeilor

mart. 17, 2014 | 0 comments | Nutritie, academia femeilor, seminar

Sambata am avut placerea sa sustin un seminar de nutritie in cadrul unui eveniment organizat de Academia Femeilor, o asociatie infiintata de d-na Florina Onetiu, care isi propune sa contribuie la transformarea femeilor (si nu numai) intr-o versiune mai buna a lor. Cum se face asa ceva? Prin educatie.

Evenimentul s-a numit “2014. Cel mai bun an de pana acum!” si a adunat 8 specialisti din domenii diferite, care au sustinut seminarii. Eu am avut onoarea sa fiu primul vorbitor, probabil nu intamplator: fara sanatate, toate celelalte aspecte ale vietii sunt mai gri… Mi-am structurat seminarul in jurul unor notiuni practice de alimentatie sanatoasa si sper ca oamenii au plecat cu informatii utile de la seminarul meu.

Am ramas in continuare la eveniment, pentru ca ma interesau si pe mine restul prezentarilor. Am avut parte de o prezentare foarte interesanta despre relatiile in cuplu sustinuta de Theona Balan, apoi un seminar despre dezvoltare profesionala sustinut de Cristian Onetiu, urmat de un seminar despre dezvoltare financiara sustinut de Eusebiu Burcas. Mi-au placut foarte mult aceste prezentari si am retinut cateva idei extrem de importante, pe care voi incerca sa le aplic si in viata mea. Dupa pauza de masa, am asistat la seminarul d-nei Florina Onetiu, care ne-a vorbit despre leadershipul femin, iar apoi d-na pshiolog Adriana Petrescu a pledat pentru fericire in seminarul pe care l-a sustinut. Din pacate n-am putut ramane la ultimele 2 prezentari.

Desi avalansa de informatii este foarte mare intr-un astfel de eveniment complex, cred ca lucrurile raman undeva in creier si incoltesc la un moment dat, dand nastere unui interes mai mare pentru o anumita problematica, pe care daca incepi sa o aprofundezi prin documentare, reusesti cu adevarat sa te dezvolti personal.

af5

af4

af3

af2

af1




Acest articol a fost vizualizat de 1.014 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.