Pe 30 martie alergam la Crosul Padurii!

mart. 13, 2014 | 0 comments | alergare, crosul, padurii

Asociatia ViitorPlus si Dolce Sport ii invita pe toti iubitorii de alergare si miscare in aer liber, dar si pe iubitorii de natura sa sustina cresterea suprafetelor impadurite din sudul tarii, participand la Crosul Padurii

Crosul Padurii powered by Dolce Sport isi propune sa atraga la start atat alergatori incepatori, cat si pe cei cu experienta, numitorul comun pentru ambele categorii fiind dorinta de a trai sanatos si a sustine plantarea cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, propusa de campania Padurea Copiilor a asociatiei ViitorPlus.

crosul padurii

In 2014, Crosul aniverseaza cea de-a 6-a editie cu o alergare de dimineata, motto-ul de anul acesta fiind: “Trezeste-te in alergare!”. Si de aceasta data, concurentii isi vor putea alege o echipa in care sa alerge, in functie de preferintele pentru o anumita specie de puieti plantata frecvent in campaniile de impadurire ale ViitorPlus sau pentru unul dintre alergatorii de anduranta, cu experienta, care vor fi capitani de echipa: echipa Frasin, condusa de Oana Badea, echipa Stejar, condusa de Andrei Gligor, si echipa Tei, condusa de Andrei Rosu.

Crosul Padurii powered by Dolce Sport va cuprinde cele 3 probe consacrate: Mini-maraton de 10 km, Cursa Populara de 3 km si doua curse de Copii de 500 si 1000 m, in functie de varstele micilor participanti. Inscrierile se fac online aici. Noutatile pot fi urmarite pe www.facebook.com/CrosulPadurii.

Campania Padurea Copiilor a demarat in a doua jumatate a anului 2011 ca parte din programul “Adopta un copac!” derulat de catre ViitorPlus de aproape 7 ani. Pana acum, Padurea Copiilor a fost cauza de mediu la 12 evenimente de alergare in care au luat startul pe distante diferite, de la cros de 3 km, pana la distante de Triplu Iron Man si a atras sustinerea a peste 5500 de alergatori, datorita carora a fost impadurita o suprafata echivalenta cu 12 terenuri de fotbal.




Acest articol a fost vizualizat de 840 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.