Internetul stie tot?

mai 30, 2012 | 0 comments | Nutritie, emisiune, internet, maraton

In urma cu cateva zile am fost invitat la o emisiune la TVH 2.0 (fosta TVRM), numita “Internetul stie tot?”. A fost o experienta foarte placuta, in principal datorita faptului ca realizatorul, Robert Tache este extrem de jovial, dar si bine informat, si bineinteles pentru ca (sa o spunem pe-a dreapta) este foarte flatant sa mergi intr-o emisiune in care sa se discute in cea mai mare parte doar despre tine – realizari, proiecte etc.

Emisiunea se numeste “Internetul stie tot?” – cu semnul intrebarii la final, pentru ca isi propune sa afle cat din viata unor oameni se reflecta in ceea ce exista pe net (postat de ei sau de altii). Eu sunt prezent pe net de multi ani. Am inceput colaborarea cu topculturism.ro undeva pe la sfarsitul anilor ’90, apoi prin 2003-2004 mi-am lansat primul meu site http://www.doctor.info.ro/ (atunci se numea doctor.3x.ro) si apoi rand pe rand o multime de alte siteuri mai mari sau mai mici.

Asadar, daca vreti sa stiti mai multe despre mine, va invit sa urmariti inregistrarea emisiunii (multumesc TVH 2.0 pentru ca m-au lasat sa o incarc pe canalul meu de youtube).




Acest articol a fost vizualizat de 794 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.