Alimentatia asiaticilor

feb. 02, 2011 | 0 comments | alimentatie, asiatici

Hrana popoarelor din Orient explica incidenta scazuta a cancerelor, obezitatii si osteoporozei in acea parte a lumii. Orezul, meiul, ananasul, algele si soia sunt doar cateva dintre ingredientele benefice.

In mod traditional, asiaticii consuma cantitati mici de hrana. Iar acest obicei sanatos le asigura longevitatea. In plus, apeleaza la o regula care ii ajuta sa-si mentina greutatea normala.

Pe de alta parte, optiunile alimentare difera semnificativ fata de cele ale europenilor.

Pana la pranz, un fruct exotic, mango sau anas, le asigura cantitati mari de antioxidanti, obligatorii pentru o viata indelungata. Pranzul inseamna obligatoriu peste gatit, sushi, fructe de mare si orez.




Acest articol a fost vizualizat de 866 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.