Petrecerea Ro Club Maraton

feb. 10, 2010 | 0 comments | Ro Club Maraton, petrecere

Cu o intarziere de “doar” doua luni, o sa povestesc despre super-petrecerea clubului, care a avut loc pe la jumatatea lui decembrie (2009).

party30

Ideea ne-a venit cred ca prin septembrie, insa am lasat-o in aer pana prin noiembrie, dupa MIB, cand am inceput sa ne organizam. Habar nu aveam cata lume va dori sa vina, unde facem, sub ce forma etc. Rezultatele au depasit cu mult asteptarile mele. Am fost in jur de 100 de oameni, cea mai mare parte membrii ai clubului, unii impreuna cu sotii/sotiile, precum si “simpatizanti” (adica oameni care au participat la toate actiunile noastre, insa dintr-un motiv sau altul nu s-au inscris in club), si cativa invitati (oameni deosebiti, parteneri ai clubului). Am avut parte de un restaurant foarte elegant, in centrul Bucurestiului – Trattoria Buongiorno. Recomand acest local – se mananca bine, nu e foarte scump, serviciile sunt de calitate. Noi le multumim foarte mult pentru sprijin. A iesit foarte bine totul.

Am inceput petrecerea pe la 3 dupa-amiaza, special ca sa nu ne intindem prea mult in noapte, pentru ca au venit cativa si din provincie. Fiecare participant a venit cu un cadou, care a fost pus la o tombola, astfel incat toata lumea a primit un dar.

party2

Pe langa momentul “tombola”, am mai avut cateva momente speciale. Am profitat de aceasta intalnire ca sa lansam in cadru festiv noul www.maraton.info.ro. Cezar, unul dintre oamenii a trudit la site, a venit la party si ne-a prezentat facilitatile noului site. Inainte de asta am avut eu o scurta prezentare a activitatii clubului. Pe scurt: am crescut foarte mult (acum suntem 119), am participat la toate concursurile importante din tara (si la unele din strainatate), am legat parteneriate bune si am iesit cu plus la capitolul finante (ceea ce e de apreciat, in conditiile in care am avut o multime de cheltuieli si deocamdata ne sustinem doar din cotizatii). Ce semn mai bun ca suntem o organizatie de succes, decat faptul ca deja am fost copiati la virgula de catre altii…

Tot in cadrul petrecerii am premiat cativa colegi cu “merite deosebite” – 4 promotori ai alergarii, care au pus bazele alergarilor de grup din parcurile bucurestene + sportivul cu cel mai bun timp la primul maraton + sportivul cu cele mai multe alergate in 2009 (si in intreaga cariera).

In plus, s-a dansat mult, am mancat, ne-am cunoscut mai bine, iar unii au baut cat pentru toti ceilalti la un loc 😀

Surpriza cea mai frumoasa a fost facuta de catre colegul George din Brasov care ne-a adus un tort de 1,2 m in diametru, special “branduit” pentru club. Multumesc George si de fapt multumesc tuturor celor care s-au implicat si au participat. Multumesc Isostar care a oferit tuturor sportivilor cate un cadou din “productia” proprie.

party12

Daca si in 2010 vom creste in ritmul din 2009, probabil ca o sa inchiriem Romexpo pentru petrecerea de anul acesta.

Aici puteti vedea mai multe poze.




Acest articol a fost vizualizat de 887 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.