Men's Health Romania – sfarsit de drum?

nov. 08, 2009 | 0 comments |

Aflu si eu de pe net ca numarul noiembrie-decembrie este ultimul scos de MH, ca parte a trustului Burda. Sa vedem ce va fi in continuare? Va fi preluat de alt trust? Se va duce pe apa sambetei? Daca va fi preluat de altcineva, vor fi preluati si colaboratorii externi, asa cum sunt si eu? Despre echipa de baza (4 oameni) se stie ca vor merge odata cu revista, prin contract.

Criza a lovit destul de puternic in presa si implicit in MH. Oamenii loiali au ramas pe pozitii. Printre care si eu. Asa mi s-a parut corect. Sa vedem acum daca gestul meu va fi apreciat.

Imi amintesc cu emotie anul 2005 cand am fost invitat sa fac parte din echipa MH. Atentie – invitat! N-am dat interviu, n-am trimis articole de proba, nici macar nu visam sa ajung acolo (pentru ca nu stiam ca va exista si in Ro). Echipa de atunci – Razvan, Dragos, Marius, Felicia, Dana si Catalin, m-au intampinat cu caldura. Am avut o colaborare foarte buna si productiva.

Pentru mine a fost o trecere fabuloasa de la o revistutza de 0.9 lei (Culturism&Fitness) la o una internationala, care apare in 40 de tari si care impune niste standarde deosebite.

Am scris o multime de articole originale. Am muncit la ele cu maxima placere. Pe langa acestea am avut in fiecare numar cel putin 3-4 adaptari si traduceri. Am cunoscut o multime de oameni interesanti. Am pus pe roate si am coordonat 4 editii ale concursului “Da jos burta!”

In fine, am facut ce am facut. Totul cu placere.

Chiar daca nu va mai fi pe piata din Ro sau chiar daca va fi, insa fara mine ca si colaborator, va sfatuiesc sa cititi Men’s Health. Este o revista misto.




Acest articol a fost vizualizat de 1.090 ori.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.