Am alergat in Herastrau

feb. 09, 2009 | 4 comments | alergare grup

Asa cum promisesem, duminica am adunat gasca mare si am alergat in Herastrau. Vremea a fost destul de ok pentru alergare, iar parcul era liber. Ne-am intalnit cu multi alti alergatori si le-am dat fluturasi despre clubul nostru.

Pentru mine a fost un antrenament foarte bun – am alergat 20 km tinandu-ma destul de aproape de ritmul pe care ar trebui sa il am la Paris ca sa ma apropii de 3:30. E nevoie de multe alergari lungi pentru asta si sper sa pot sa le fac, mai ales ca acum temperatura incepe sa creasca.

Cat de curand o sa anunt o alta alergare de grup, asa ca fiti pe faza.




Acest articol a fost vizualizat de 994 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. solomongaby
    februarie 09, 2009

    si eu am fost surprins de numarul mare de persoane,

    abia astept urmatoare alergare

  2. Serban
    februarie 09, 2009

    Da, au fost destul de multi, tinand cont de vremea de afara. Si ceea ce e frumos, e ca au venit oameni cu adevarat interesati de alergare, nu fitze (stii tu la ce ma refer… ora 11… arcul de triumf 😀 )

    In mod sigur vom mai organiza astfel de alergari. Mie mi-a prins foarte bine, pentru ca de obicei ma plictisesc la alergarile lungi si am tendinta sa renunt, ceea ce nu e deloc bine in perspectiva maratoanelor ce vor urma.

  3. Viorel
    februarie 12, 2009

    Salut Serban,

    N-am vrut sa te intreb pe forum:

    Cum ti-au iesit tie 20 Km din trei ture x 5914 + aleea de la lac pana sus dus-intors?

    Eu am oprit GPS-ul dupa 3 ture de lac (plus aleea la dus) si am urcat aleea la pas. Mi-a dat 18,6 Km. Oricum o dai nu ies 20 km. O sa-mi spui ca sunt inginer si ca nu ma mai fac bine, cum mi-ai spus si cand mi-ai recomandat cura de slabire cu cantarul. Aici s-ar putea sa ai dreptate.

  4. Serban Damian
    februarie 12, 2009

    Eu am vazut ce mi-a inregistrat foot pod-ul, adica aprox. 20 km. Am dat drumul la cronometru cand am pornit alergarea de sus, deci am inregistrat 3 ture plus cele doua bucati de la intrare pana jos. Exista si varianta ca echipamentul meu sa fie usor decalibrat si sa inregistreze mai mult.

    In tot cazul, nu imi sta in fire sa plusez la kilometraj, pentru ca nu imi da nimeni o medalie daca fac 19 sau 20 km la antrenament.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.