Maraton, turism si medicina sportiva

oct. 06, 2008 | 3 comments | Berlin, maraton, medicina sportiva, turism

A cam prins praf blogul meu de cand n-am mai scris pe aici, insa am fost extrem de prins cu altele, de la cele profesionale, pana la cele placute, cum ar fi maratonul Berlin + calatoria aferenta si un congres balcanic de medicina sportiva.

Promit sa imi fac timp sa povestesc pe larg despre toate, desi ma asteapta o alta perioada foarte aglomerata. Pana atunci iata versiunea scurta:

Am fost la Maratonul Berlin, a 35-a editie. O super experienta din toate punctele de vedere – 40.000 de concurenti, un nou record mondial, o cursa buna pentru mine (3:59:57). Cu aceasta ocazie am marcat 6 maratoane alergate 🙂

Gasca a fost alcatuita din Danut Cernat, Dan Lixandru, Hioko Ogawa, subsemnatul si Marian Tudorica.

Dupa maraton am mai stat 3 zile in care am batut Berlinul in lung si in lat. Un oras foarte interesant, cu o istorie ce merita povestita pe indelete.

Revenind in tara, am sarit direct in Congresul Balcanic de Medicina Sportiva (ca invitat), unde mi-am mai updatat cunostintele in acest domeniu. Din pacate, sectiunea de nutritie sportiva, care ma interesa cel mai mult, a fost slaba (multi nu s-au prezentat cu lucrarile, iar buna parte din restul au fost de-a dreptul banale). Insa per total, congresul a fost organizat la un nivel foarte bun, iar lucrarile din prima zi au fost interesante.

Voi reveni cu povesti despre Maratonul Berlin si calatoria mea acolo.




Acest articol a fost vizualizat de 1.018 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. solomongaby
    octombrie 06, 2008

    felicitari pentru reusita de la berlin, si pentru al 6-lea maraton … sper sa ajung si eu acolo si poate sa te intrec :)) …

  2. Marian Chiriac
    octombrie 07, 2008

    Felicitari, Serban!

  3. Serban Damian
    octombrie 07, 2008

    Va multumesc mult 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.