Lovit de tramvai

feb. 03, 2008 | 8 comments |

La Maratonul de la Atena, unul dintre alergatorii kenyeni, James Kipkenboy, care se gasea pe una din primele pozitii a iesit de pe traseul marcat si a intrat fix intr-un tramvai aflat in miscare, probabil din cauza oboselii. Nu stiu ce s-a ales de el, insa nu cred ca i-a fost prea moale. In cursele de anduranta se vorbeste de “omul cu ciocanul”, un personaj care te asteapta atunci cand rezervele energetice ale organismului s-au consumat. Despre acest moment de epuizare se mai spune ca “ai lovit zidul”. In cazul lui James se poate vorbi de omul cu tramvaiul sau de faptul ca a lovit tramvaiul… (oricum, imi pare pare rau pentru el…).
Acest articol a fost vizualizat de 1.022 ori.

Related Posts

Comments (8)

 1. CatGal
  februarie 03, 2008

  Sau situaţia de aici…http://www.youtube.com/watch?v=GWheGgqmq0A

 2. Serban
  februarie 03, 2008

  Da, oribila situatie.

  Uite alta si mai trista tinand cont ca e vorba de o sportiva romanca – http://www.youtube.com/watch?v=B3u2huIEFkI

  E vorba de Adriana Pirtea care era sa castige maratonul Chicago (la femei) si dupa ce a condus toata cursa, a venit etiopiana si i-a luat-o inainte cu cativa metri inainte de finish. Nu vreau sa stiu ce a fost in inima ei.

 3. CatGal
  februarie 03, 2008

  Păcat…pe de altă parte, eu nu am auzit niciodată de atleta asta, e mare păcat că nu prea se promovează atleţii…

 4. Serban
  februarie 03, 2008

  Adriana traieste in SUA si acesta a fsot primul ei maraton. Este o sportiva de valoare.
  Este adevarat ca nu se promoveaza sportivii, in afara fotbalistilor. Totusi exista ceva presa specializata in unele ramuri sportive, cum ar fi culturismul. Eu incerc sa fac promovare pentru sportivi de anduranta prin http://www.maraton.info.ro, insa este un proiect la inceput si nici nu am putere financiara.

 5. Gabi Boaca
  februarie 03, 2008

  Mi se pare cel putin SF ce s-a intamplat cu etiopianul… cum Dzeu nu a vazut tramvaiul? Era cumva traseul de alergare peste sina de tramvai?

 6. Serban
  februarie 04, 2008

  Traseul era pe un bulevard, paralel cu linia de tramvai. Organizatorii pusesera garduri de protectie, insa am impresia ca un astfel de panou fusese dat la o parte, probabil de pietoni. Saracul alergator n-a observat asta si s-a dus inainte ca berbecul, tocmai cand trecea si tramvaiul. Bineinteles ca la televiziunea greaca s-a aratat scena asta de o mie de ori (mult mai mult decat concursul in sine).

 7. nae
  februarie 04, 2008

  Uite aici un alt filmulet cu o maratonista “terminata” – http://www.youtube.com/watch?v=miGVqmWGHjc

 8. Serban
  februarie 04, 2008

  Nu-mi place sa vad asa ceva… E o imagine chiar dezgustatoare. Probabil ca sportiva asta a tras 110% si a ramas aproape complet fara resurse energetice.
  Pentru cei care nu stiu cu ce se mananca maratonul, un asemenea filmulet e o capcana si ii poate indeparta de frumusetea alergarii pe distante lungi.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.