Alergatori

ian. 30, 2008 | 2 comments |

Alergarea la maraton este o experienta incredibila, cu tot ce implica ea – sute de kilometri alergati, pregatire continua, dedicatie, emotii inaintea curselor, euforia ultimilor kilometri inainte de linia de sosire, oboseala, accidentarile, intamplarile de la antrenamente si din curse, noile prietenii… totul.
Am trait doar o mica parte din toate acestea, pentru ca sunt doar un novice in maraton. Insa i-am prins gustul.
Exista oameni cu o experienta enorma in aceasta zona. Unul dintre acestia este Roger Hart, un american acum la varsta a 3-a, care este profesor de literatura la Universitatea Ohio. El a scris o povestire (nu stiu daca asta e termenul romanesc pentru “short story”) care pe mine m-a tulburat si m-a incantat. Asa ca i-am cerut permisiunea sa o traduc si sa o public pe siteul maraton.info.ro.
Va invit sa cititi “Alergatori” si daca ati avut vreodata o mare pasiune pentru ceva (chiar daca nu e vorba de alergare), atunci o sa intelegeti mesajul.




Acest articol a fost vizualizat de 963 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Valentin
    ianuarie 31, 2008

    Remarcabila povestioara. Intr-adevar, se poate extrapola in orice domeniu.

  2. Serban
    ianuarie 31, 2008

    Am un cunoscut care colectioneaza bancnote. Ar putea sa vorbeasca ore in sir despre asta, sa iti povesteasca despre cum a achitionat fiecare bancnota, ce reprezinta ea, de unde este, cat valoreaza, plus ca se duce la targuri de numismatica in toate tarile… Acolo unde exista pasiune, se simte imediat si merita respectul celorlalti, chiar daca nu le impartasim pasiunea respectiva.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.