O noua provocare Isostar!

dec. 20, 2014 | 0 comments | isostar, maraton, provocare

O noua provocare Isostar: Si in 2015 Isostar te trimite GRATUIT la cele mai importante competitii sportive de amatori din Europa!

Isostar aniverseaza in 2014 cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca cu o noua promotie dedicata tuturor iubitorilor de miscare. Dupa ce in vara fanii ciclismului au avut sansa sa participe la cea mai mare competitie de amatori din Europa, pe urmele ciclistilor din Turul Frantei – Etape du Tour, este randul alergatorilor de anduranta sa fie recompensati cu un premiu inedit – Pastele in alergare la Paris!

In perioada 15 decembrie 2014 – 8 februarie 2015, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar in valoare minima de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura se poate inscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro sau prin aplicatia disponibila pe facebook.com/Isostar.Romania si intra in cursa pentru cele 240 de premii constand in accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiu – un sejur in doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015, Franta. Regulamentul promotiei poate fi consultat in mod gratuit pe pagina web a campaniei.

key-visual

Castigatorul Marelui Premiu al promotiei “ Alearga de Paste la Paris cu Isostar” va avea astfel sansa ca, impreuna cu un prieten, sa participe la unul dintre cele mai impresionante evenimente de maraton in lume. Marathon de Paris, aflat in 2015 la a 39-a editie, este una dintre cele mai longevive competitii de gen, atragand din 1976 incoace, an de an, un numar impresionant de alergatori. In 2015 sunt asteptati la start peste 50.000 de alergatori de maraton din intreaga lume. De altfel, inscrierile in competitie au fost epuizate inca de la inceputul lunii Decembrie 2014. Marathon de Paris a fost deschis anul acesta de catre atletul etiopian Kenenisa Bekele, triplu campion olimpic. Numeroase alte vedete maratoniste vor fi prezente si in 2015 pentru a parcurge in alergare impreuna cu participantii la eveniment peste 1,632,524 km, adica de peste 41 de ori circumferinta Pamantului.

Incepand cu 2015, la Marathon de Paris participantii se vor bucura de sustinere nutritionala inainte, in timpul si dupa cursa de la Isostar, lider de nutritive sportiva in Europa. Se vor consuma peste 35 de tone de bautura izotonica si 50.000 de batoane energizante oferite de Isostar dar si aproape 220 de tone de apa, 23 de tone de banane, 15 tone de portocale sau 2 tone de fructe uscate.

Dincolo de numarul mare de participanti, Marathon de Paris 2015 impresioneaza si prin premiile in bani puse la dispozitie de organizatori, castigatorii acestei curse putand primi pana la 30.000 de euro, in functie de timpul scos la finalul cursei.

“Campania “Alearga de Paste la Paris cu Isostar” este cadoul nostru de Sarbatori pentru toti pasionatii de sport din Romania. In paralel cu aceasta campanie, continuam sa recompensam fidelitatea consumatorilor nostri prin promotii speciale precum cadouri la cumparare, reduceri de pret, degustari derulate in magazinele si centrele sportive partenere. In plus, fanii de pe retelele de socializare ale Isostar Romania se vor bucura de premii speciale si surprize pe toata perioada promotiei. Nu in ultimul rand, noi produse care raspund mai bine nevoilor speciale de nutritive ale sportivilor, vor fi disponibile incepand cu ianuarie 2015 in magazine ” precizeaza Adelina Pasat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribution – unic importator al produselor Isostar in Romania.

Creata in 1977 de medicul elvetian Dr. Wander, Isostar este astazi una dintre cele mai cunoscute si iubite marci de nutritie sportiva din Europa. Produsele Isostar sunt fabricate doar din ingrediente alimentare, respectand toate normele antidoping internationale in vigoare. In Romania marca are o prezenta continua din mai 2009, devenind in scurt timp marca numarul unu de nutritie sportiva din Romania. Astazi Isostar are cel mai variat portofoliu de produse, cu peste 50 de referinte acoperind nevoile sportivilor din diverse discipline, indiferent de nivelul de performanta, atat inainte, in timpul cat si dupa efortul sportiv. Isostar sustine cu mandrie sportul romanesc fiind partener oficial de nutritie al Federatiei Romane de Triatlon, Federatiei Romane de Tenis, Federatiei Romane de Ciclism si al mai multor cluburi si asociatii sportive profesioniste sau de amatori. Isostar este partener oficial de nutritie al unor sportive profesionisti sau amatori cu performante deosebite in domenii precum ciclism – Alexandru Ciocan, Alexandru Stancu; alergare: Andrei Rosu, Andrei Gligor, duatlon – Emanuel Trandafir; triatlon – juniorii Antonela Manac si Gasparik Marton, sperante ale lotului national de triatlon; tenis – Mihaela Marculescu, speranta a noii generatii de tenismene romane, si multi altii.




Acest articol a fost vizualizat de 934 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.