Wellness Show 2013, explozia de energie a anului!

mai 30, 2013 | 0 comments | 2013, Fitness, wellness show

In aceasta toamna, aflam toate secretele unei  vieti sanatoase de la specialisti de renume prezenti la Wellness Show 2013! Cel  mai mare targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala va avea loc in  perioada 26-29 septembrie, la Romexpo si se va bucura de prezenta a zeci de  instructori internationali si a unor specialisti in alimentatie pregatiti sa  dezvaluie cele mai noi descoperiri din domeniu.

In plus, pentru cei ce vor sa-si transforme  locuinta intr-o sala de sport sau au deja o afacere de acest gen, Wellness Show  va prezenta o gama diversificata de super aparate si gadgeturi (profesionale si  home use) de ultim moment, echipamente SPA si wellness de prima clasa (piscine,  jacuzzi, saune etc), centre de fitness si wellness, suplimente nutritive si  metode de infrumusetare inovatoare!

Pana acum, pe lista celor care si-au anuntat  participarea se afla Technogym, PowerBar, Polar, Reebok Professional Equipment,  Freddy, Medisana ( distribuitor Living Well); Life Fitness, Hammer Strength (  distribuitor Inter Sport); Kettler ( distribuitor Wellness Solutions); Realryder  Romania ( distribuitor Media Print Group); NordicTrack, Proform, Weider,  Reebok-fitness, Diadora-fitness, Horizon-fitness, Panatta Sport (distribuitor  Canadian Trading); FER.KO, FibrexCo, ON – Optimum Nutrition (distribuitor Vita  Line); Daimon Club, etc.

Mai mult, pe intreaga durata a targului,  vizitatorii se pot antrena GRATUIT (prin inscriere online) in cadrul Conventiei  FIT4U – un show exploziv asigurat de cei mai buni traineri romani si straini.  Promoterii unui stil de viata sanatos aduc, direct din salile de sport,  antrenamentele revolutionare care motiveaza orice indragostit de canapea. De la  Kangoo Jumps, Zumba, Interval Training, Power Pump, Power Kick, la Yogilates,  Rebound, etc.

In plus, toti cei care trec pragul Wellness Show  2013 si completeaza talonul de tombola intra automat in cursa pentru premii  importante, constand in aparate si produse dorite de oricare adept al vietii  active.

In 2012, Conventia FIT4U a fost punct de  atractie pentru mii de iubitori ai stilului de viata sanatos! Anul acesta, vei  fi si tu printre ei? Ramai conectat la Wellness Show 2013 pe facebook sau  accesand www.wellnessshow.ro
Acest articol a fost vizualizat de 891 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.