Ciucas Trail Running 2011

sept. 06, 2011 | 1 comment | ciucas trail running

Sambata am urcat iar pe munte, la un concurs care imi place foarte mult si la care sper sa nu lipsesc in nici un an de aici inainte – Ciucas Trail Running.

Concursul este organizat de o echipa de oameni tineri si inimosi din Cheia (Prahova) si anul acesta s-a aflat la a doua editie. Are o o proba de maraton si una de semi. M-am inscris la semi, pentru ca este destul de obositor sa alergi un maraton montan – inseamna cam 6-8 ore de umblat in ritm alert pe munte, ceea ce nu e putin. Am preferat semi, ca sa pot termina in 3 ore si ceva, insa acest semi nu e deloc usor. Prima parte este foarte abrupta si mi-a solicitat din plin muschii. Am febra musculara la coapse, ceea ce nu am mai simtit de mult.

Oricat de greu ar fi, frumusetea locurilor compenseaza din plin dificultatea. Sus pe creasta gasesti o perspectiva de vis. Am avut parte de o zi frumoasa si insorita, desi se anuntase ploaie. La start au fost sute de oameni; din Ro Club Maraton au venit peste 60 de oameni. Este foarte placut sa te reintalnesti cu atatia cunoscuti, plus multi altii cu care ma stiu de la diverse concursuri.

Eu am facut o cursa destul de relaxata, dar ceva mai alerta decat anul trecut. Am terminat undeva dupa jumatatea clasamentului la categoria mea de varsta, asa cum ma asteptam, pentru ca pe munte nu ma descurc prea bine si in plus nici n-am avut “adidasi” adecvati (a trebuit sa iau la purtat o pereche mai veche de Asics de sosea, dar care era singura mai solida, in lipsa unor incaltari speciale pentru munte, asa ca am simtit toate pietroaiele de pe coborare).

Aici era o zona unde trebuia sa facem o saritura, pentru o poza “artistica”, doar ca eu am uitat de asta…




Acest articol a fost vizualizat de 1.127 ori.

Related Posts

Comments (1)

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.