Alearga pentru Padurea Copiilor la MIB2011!

aug. 31, 2011 | 0 comments | maraton, viitor plus

Sustine cauza Padurea Copiilor prin participarea la una dintre cursele Maratonului Bucuresti si prin strangerea de fonduri pentru aceasta cauza!
ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila isi propune ca prin proiectul “Padurea Copiilor”, parte din programul “Adopta un copac!”, sa planteze cate un puiet pentru fiecare nou-nascut. Pentru inceput, se strang fonduri necesare plantarii a 30.000 de puieti, cate unul pentru fiecare nou-nascut din Bucuresti.

Alearga pentru cauza ViitorPlus la RBIM in data de 9 octombrie, si impreuna vom creste Padurea Copiilor!

Detalii despre beneficiile alergatorilor sustinatori ai cauzei, despre inscrieri si sfaturi despre cum sa te antrenezi si sa strangi fonduri pe www.viitorplus.ro/maraton.

Pana acum, in programul “Adopta un copac!”, au fost plantati si ingrijiti peste 155.000 de puieti, pe o suprafata de 24,5 hectare, in 4 locatii diferite.
ViitorPlus este pentru al III-lea an consecutiv cauza de mediu a Maratonului Bucuresti (Raiffeisen Bucharest International Marathon), organizat de Asociatia Bucharest Running Club si partenerii sai.

Daca vrei sa participi gratuit la Maratonul Bucuresti, inscrie-te in cel mai mare club al alergatorilor din Romania, Ro Club Maraton!




Acest articol a fost vizualizat de 842 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.