Aprecieri tricolore

ian. 04, 2011 | 0 comments | Ro Club Maraton, silviu dumitrescu

Dl. Silviu Dumitrescu, antrenor emerit de altetism a avut amabilitatea sa scrie cateva cuvinte frumoase intr-un ziar unde are o rubrica “Calcaiul lui Achile”.

N-are nicio importanta orientarea politica a respectivului ziar, pentru mine conteaza foarte mult faptul ca un om deosebit, care intelege mai bine decat oricine ideea de club de alergare, ne aprecieaza si vede in Ro Club Maraton o continuare in timp a clubului Spiridon. La petrecerea clubului, domnul Dumitrescu a devenit membru de onoare al Ro Club Maraton, iar dinsul ne-a oferit o cupa pentru activitatea noastra si ca simbol al legaturii intre cele 2 cluburi. Pentru mine a fost un moment extrem de important, pentru ca mi-a aratat clar ca munca pe care am facut-o pana acum este apreciata si ca merita sa investesc timp si resurse in dezvoltarea clubului.

Este de asemenea deosebit de imbucurator sa constat ca multi dintre membrii clubului isi dedica din ce in ce mai mult timp pentru activitati comune. Este important sa avem si proiectele noastre personale, dar putem face mult mai multe lucruri frumoase daca ne dezvoltam ca o comunitate puternica.

dumitrescu-2

Aici este o poza de la MIB:

dumitrescu-1

Ii multumesc domnului Silviu Dumitrescu pentru ca este alaturi de noi. Conteaza foarte mult acest lucru.




Acest articol a fost vizualizat de 834 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.