Dupa masa de Craciun, plimba-te sau alearga

dec. 26, 2009 | 0 comments |

Daca vrei sa scapi de caloriile “acumulate” la masa de Craciun si zilele urmatoare, cea mai buna si simpla modalitate este sa iesi la o plimbare in parc si in general sa cresti nivelul activitatii fizice pe care o practici in vacanta.

alergO masa tipica de Craciun poate ajunge la valoarea de 1500 kcal, ceea ce inseamna mai mult de jumatate din necesarul zilnic pentru un barbat si mai mult de trei sferturi din necesarul zilnic al unei femei.

Daca toti romanii ar iesi la plimbare dupa Craciun, probabil ca ar acoperi o distanta de 40-50 de milioane de kilometri.

Indiferent de vrema de afara, plimbarea dupa masa de Craciun ar putea sa devina un obicei tot atat de placut ca si sarbatoarea in sine. Familiile si prietenii se pot intalni si pentru a se plimba, nu numai pentru a manca si a bea. In acest fel poti evita senzatia de “plin” ce apare dupa mancatul excesiv.

Daca iti place sa alergi poti sa te intalnesti cu membrii Ro Club Maraton pentru a alerga in parcurile bucurestene, in fiecare sambata si duminica.




Acest articol a fost vizualizat de 766 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.