CSID + FLP

mai 21, 2008 | 2 comments |

N-am mai apucat sa scriu mare lucru pe aici, pentru ca am fost superprins cu o multime de lucruri, in special proiecte de finalizat, clienti si ceva mai rar antrenamente (la capitolul asta am stat cam prost in ultima luna, mai ales ca m-am resimtit intr-o oarecare masura dupa Belgrad… dar despre asta intr-un alt post).

Cert e ca sambata am avut o zi plina de emotii. Ca si anul trecut, firma Forever Living Products, cu care colaborez deja de aproape 1 an si jumatate, mi-a facut onoarea sa ma invite la unul dintre evenimentele lor majore, Succes Day, pentru a tine un speech. Am acceptat cu placere, desi ma paraliza gandul ca iar o sa ma aflu pe scena de la Sala Palatului, in fatza unei sali pline. A fost ok pana la urma – am facut o prezentare, zic eu interesanta, despre Aloe Vera si utilizarea ei in terapie. Emotiile mi le-am inghitit in momentul cand am intrat pe scena. Oricum aveam incalzirea de la seminarul CSID de luni, numai ca acolo erau doar cateva sute de oameni, iar aici cateva mii. Ma gandesc totusi ca vorbitul in public este cam la fel ca si un maraton – nu conteaza daca vorbesti pentru 10 oameni sau pentru 3000, asa cum nu conteaza daca alergi 42,2 km intr-un maraton cu 50 de oameni in Ro, sau intr-unul cu 10000 de oameni afara. Riscurile, ca si “gloria”, sunt cam aceleasi.

Despre FLP vorbeam si anul trecut – chiar si eu am avut prejudecati legate de faptul ca este un MLM si cred ca toti am avut experiente neplacute cu MLM-isti inistenti si agresivi (indiferent de companie). Totusi, FLP-ul este o firma cu mult bun-simt, pornind de la managerii generali, cei care dau “tonul”. Bunul simt se manifesta incepand cu sinceritatea legata de produse, care sunt prezentate la adevarata lor valoare si utilitate, fara promisiuni hazardate sau mincinoase. Fac o simpla comparatie cu piata de suplimente nutritive pentru sportivi – o multime de produse despre care s-a dovedit clar ca nu au niciun efect sunt prezentate mult exagerat, profitand de naivitatea si lipsa de informare a cumparatorilor (care vor rapid muschi mari, six pack etc.). Si uite asa isi umfla buzunarele tot soiul de sarlatani… Nu zic, exista suplimente pentru sportivi foarte eficiente, insa pe langa acestea e gasesc si foarte multe bullshit-uri.

succes08.jpg
Aici eram eu foarte serios…

Dupa ce am terminat cu evenimentul de la Forever, am fugit cat am putut de repede (cu masina) la Buftea, unde aveam ultima filmare la CSID si nu se putea sa lipsesc. Ghinionul a facut ca cele 2 evenimente sa se suprapuna… dar numai partial. Am ajuns pe la jumatatea primei filmari, asa ca a fost ok.

“Poftiti la slabit” si-a desemnat castigatorul – asta ca sa folosesc un stereotip jurnalistic. Nu pot sa spun cine este, deocamdata. Cert e ca cei 9 concurenti au slabit in cele 3 luni peste 180 kg impreuna, ceea ce este fantastic. Toti s-au transformat vizibil, devenind practic alti oameni (pare a fi tot un stereotip, dar chiar asa s-a intamplat). Aproape toti au trecut doi pasi in spate in privinta IMC-ului. De exemplu, Elena a trecut de la obezitate de gradul 1 la normoponderal; Cristina si Diana de la obezitate de gradul 2 la supraponderal; Andrei, de la obezitate de gradul 3 la obezitate de gradul 1 etc.
Cum s-a intamplat asta? Simplu. Cu dieta si efort fizic. Simplu, vorba vine…

In tot cazul, fara medicamente si suplimente (nu ca ar fi ceva rau – eu le recomand in multe situatii pe ambele – insa s-a dovedit clar, daca mai era nevoie, ca se poate si pe cale “naturala”). Eu unul am fost extrem de multumit de evolutia lor si mi-am confirmat inca odata eficienta metodelor cu care lucrez.

Acum ramane de vazut cati dintre ei vor continua, pentru ca unii mai au de luptat mult pana la normalitate si mai ales cati se vor putea mentine. De asemenea, sunt foarte curios cati vor mentine legatura cu mine. Am o mare satisfactie cand ma cauta oameni pe care i-am ajutat candva. De exemplu, cu ceva timp in urma m-am intalnit cu Dan Gabriel, castigatorul editiei 2 a concursului “Da jos burta”, care arata in continuare foarte bine, merge la sala, mananca “civilizat” etc. Nu acelasi lucru se poate spune si despre alti fosti concurenti, dar asta deja nu mai este problema mea.
Revenind la CSID – per total experienta a fost ok, am cunoscut multa lume, am mai invatat si eu una-alta despre showbiz si mai ales am multumirea ca am ajutat cativa oameni sa faca pasul spre normalitate, in privinta greutatii.

csid-fin1.jpg
csid-fin21.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 1.140 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Valentin
    mai 24, 2008

    “Poftiti la slabit” si-a desemnat castigatorul – asta ca sa folosesc un stereotip jurnalistic. Nu pot sa spun cine este, deocamdata … dar castigatoarea se observa in cea de-a doua poza.

  2. Serban
    mai 24, 2008

    Ei si tu… Poti doar sa banuiesti, dar adevarul il vei afla doar sambata viitoare 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.