Timp perfect

sept. 23, 2007 | 1 comment |

Nu e vorba de romanul lui Gregory Benford (care de fapt se numeste “Timperfect” si e un sf foarte interesant), ci de timpul de afara, care a fost absolut perfect pentru alergat. Astazi a fost una dintre acele zile in care daca vrei sa alegi o activitate ideala, atunci iesi la plimbare sau la un antrenament in aer liber. A fost soare, a batut foarte putin vant (doar atat ca sa ma racoreasca), iar temperatura a fost undeva in jur de 21 grade. Am facut un antrenament de volum, dupa ce toata saptamana m-am fortat sa lucrez pentru intensitate (spun “fortat” pentru ca mi-am revenit cu greu dupa viroza si am avut caile aeriene permanent pline de secretii, asa ca am tusit si am respirat greu la fiecare antrenament). Acum pot sa zic ca m-am vindecat aproape complet si sper sa ma mentin asa, pentru ca o sa am o luna octombrie extrem de aglomerata. Abia astept sa se faca noiembrie (din anumite puncte de vedere…).

Deschisesem mai de mult un topic pe forumul MH, despre muzica pe care o asculta fiecare la antrenamente. Eu ma antrenez cu mp3-ul, pentru ca altfel ar fi destul de monoton sa alerg 15 km doar cu gandurile mele, care uneori o iau razna si ma deturneaza de la obiectiv. Pana acum, cea mai tare piesa, cea mai motivanta, cea mai “adrenalizanta” este “The Power” a lui H-Blockx (vezi aici). La maratonul Callatis am avut-o in urechi pe ultima panta inainte de finish, si a intrat extraordinar de bine. Imi amintesc cu atata placere de acest finish, in care am sprintat pe ultimii 2 km, ceea ce e destul de “interesant” dupa 40 de km (un fel de sprint chinuit a fost si la maratonul Transilvania, doar ca acolo simteam ca imi dau duhul si nu doream altceva decat sa ma opresc si sa ma odihnesc).

Vreau sa imi fac un playlist cu piese de genul asta, pentru ca e incredibil cat de mult te poate impinge de la spate o muzica adecvata.




Acest articol a fost vizualizat de 1.597 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Cristi
    octombrie 01, 2007

    H-Blockx suna senzational !

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.