Success Day

mart. 25, 2007 | 0 comments |

Ieri am fost invitat sa particip la un eveniment foarte interesant. De cateva luni colaborez cu o firma care produce suplimente nutritive, Forever Living, pe care le vand in vreo 120 de tari. Sunt lideri mondiali in ceea ce priveste produsele pe baza de Aloe Vera. Eu colaborez cu ei ca si consultant medical si de nutritie (in special in relatia cu distribuitorii).

Mult timp m-am ferit de orice relatie cu companiile tip MLM. Nu ca ar fi fost ceva in neregula cu ele, insa nu imi placea modul agresiv (al unora) de a incerca sa iti bage pe gat afacerea. In plus, nici nu ma vedeam facand prezentari si construind retele de distribuitori. Ma rog, asta nu o fac nici acum, repet, nu fiindca ar fi ceva in neregula, dar nu stiu cand as mai avea timp si pentru asta.

Forever este o companie foarte misto. Sincer. In timp, o sa mai povestesc despre aceasta. E condusa de oameni tineri si formata din oameni tineri – foarte “pozitivi”, prietenosi, binevoitori, care nu se bat cu pumnii in piept “ce grozavi suntem noi, cei mai buni, cei mai destepti, restul sunt niste tampiti” (detest pana la greatza genul asta de “echipe”).

Success Day este un eveniment pe care il organizeaza de cateva ori pe an si in care sunt promovati cei care urca in ierarhia retzelei (acumuland puncte, prin vanzare de produse si prin aducerea de noi membrii in retea). Daca va imaginati ca e ceva limitat – 2-3 nebuni acolo…, va inselati. La evenimentul de ieri Sala Palatului a fost neincapatoare (peste 4200 de oameni). Pentru multi oameni genul acesta de afacere este exact ce le trebuie ca sa isi asigure un venit, o preocupare si posibilitatea sa isi gestioneze timpul cum vor ei. Si mai este ceva – ii aduna pe oameni la un loc. Le da sentimentul de adeziune, de apartenenta sociala. Chiar daca e vorba totusi de un mediu concurential, e loc pentru toata lumea.

Nu mi-am propus sa le fac reclama (au suficient succes si fara vorbele mele scrise intr-un coltz de Internet), dar am fost foarte surprins (in modul cel mai pozitiv) de entuziasmul pe care l-am vazut si simtit ieri la acel eveniment. Sau poate eram eu prea emotionat… Liderii Forever m-au investit cu increderea de a tine un speech despre antioxidanti si desi am mai vorbit in public de multe ori, chiar la o sala arhiplina nu mi s-a mai intamplat. Oricum, a iesit foarte bine. Cred ca incepe sa imi placa gustul scenei (pe naiba!)


Acest articol a fost vizualizat de 923 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.