Seminarii si discutii despre nutritia sportiva pentru alergatori

apr. 20, 2019 | 0 comments | Nutritie sportiva, Serban Damian, adidas, alergare, discutie, maraton, seminar, timisoara, uvt

In mijlocul alergatorilor ma simt cel mai bine, atat la concursuri, cat si la seminariile pe care le sustin, pentru ca de fiecare data vad interesul pentru informare si stiu ca sunt dispusi sa aplice ceea ce afla. Este un domeniu in care oamenii sunt interesati sa invete si apoi sa experimenteze.

Saptamana aceasta am avut o “dubla” de seminarii pe care le-am prezentat in fata unor comunitati de alergatori. Prima a fost la Timisoara, intr-un eveniment organizat de catre Universitatea de Vest, inaintea Liberty Marathon, ce va avea loc pe 2 iunie. Seminarul meu a fost despre nutritia in maraton; am facut o trecere in revista a fiziologiei efortului in cursa de maraton si apoi am discutat pe larg despre nutritie.

La diferenta de o zi, am fost invitat in Bucuresti la un eveniment dedicat alergatorilor din comunitatea Adidas Runners Bucharest, un grup foarte prezent pe net, dar si la toate concursurile. Cunosc multi dintre alergatorii de aici, asa ca m-am simtit ca intr-un grup de prieteni. Lor le-am vorbit despre suplimentele nutritive folosite in sporturile de anduranta. Am fost bombardat de intrebari, dar asta m-a bucurat, pentru ca asa am putut sa explic o serie de probleme pe care alergatorii amatori si le pun.

Lunile urmatoare voi avea inca minim 5 evenimente si conferinte, asa ca trebuie sa ma pregatesc! 😀




Acest articol a fost vizualizat de 2.779 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.