Am descoperit ecuatia slabirii :)

dec. 04, 2017 | 0 comments | Serban Damian, carte, ecuatia, mara, nutritionist, slabirii

Titlul este desigur un clickbait 🙂

De fapt, tot ce mi-am dorit a fost sa adun la un loc macar o parte dintre informatiile pe care le consider eu necesare oricui, dar mai ales celor care vor sa scada in greutate. Mi-am dorit sa concep un ghid pentru pacientii mei (si nu numai). Asta pentru ca este aproape imposibil sa ii dai pacientului tot ce are nevoie in doar cateva intalniri.

Si a iesit “Ecuatia slabirii. Ghid de nutritie si antrenament pentru o viata de calitate“.

Sunt atat de bucuros 🙂 E o carte frumoasa, e asa cum mi-am dorit sa arate. Sunt sigur ca este si o carte utila, dar asta astept sa mi-o spuna cei care o vor parcurge.

Cartea este rezultatul muncii unei echipe, nu doar al meu, asa ca imi face o mare placere sa ii prezint pe cei care care au fost alaturi de mine si sa le multumesc din suflet.

In primul rand, dl. Hadrian Mateescu si d-ra Alina Dragus, care reprezinta editura Mara Books & Publishing. Fara ei nu ar fi existat aceasta carte. Sincer. Pentru ca desi imi doream, nu imi gaseam deloc timp si chef sa ma apuc de ea. Iar cand m-am apucat, am avut lungi perioade de inactivitate. Ei m-au vizitat constant si au avut o rabdare infinita cu mine. Eu nu cred ca m-as fi suportat 🙂 De asemenea, editura are tot meritul pentru felul cum arata cartea. Recunosc ca am avut emotii. Imi era putin teama sa nu rezulte o carte mediocra (ca aspect), insa pot sa spun ca mi-a depasit cu mult asteptarile. Multumesc si tipografiei, bineinteles.

Apoi, multumirile mele merg catre alte persoane deosebit de importante: d-na Antonia Kacso si d-na Catalina Necula, care s-au ocupat cu redactarea si corectura, dl. Marian Boanca, cel care a adus cartea la aceasta forma grafica de exceptie, dl. Catalin Pantazi, pe care il cunosc din primii ani de colaborare la Men’s Health si care mi-a facut coperta aceasta foarte atractiva, dl. Sebastian Enache, un fotograf extrem de talentat, care mi-a facut pozele personale si dl. Cezar Cazan, care s-a ocupat de siteul cartii, www.ecuatiaslabirii.ro, de unde o puteti comanda oricand.

Nu in ultimul rand le multumesc partenerilor nostri, care au acceptat sa sustina acest proiect: Calivita (multumesc Dan Fetescu), Burda – Men’s Health (multumesc Mihai Ghiduc) si Philips (multumesc Vlad Panait si Bianca Severin).

Am dedicat aceasta carte mamei mele, cu toata dragostea si recunostinta. Nu trebuie sa mai explic de ce 🙂

Am avut in decurs de o saptamana trei lansari, care au fost incarcate cu emotie si bucurie.

Prima lansare a avut loc la Seneca Anticafe, un loc foarte frumos si potrivit pentru lansari. A doua lansare a fost la Cluj, in cadrul conferintei “Nutritia – Medicina viitorului”, unde am avut si un seminar de nutritie sportiva. A treia lansare s-a desfasurat la Targul de carte Gaudeamus, un eveniment la care merg constant de ani de zile. La fiecare dintre aceste lansari am fost inconjurat de o multime de prieteni si cunoscuti, am semnat carti si m-am incarcat de energie pozitiva. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceste momente deosebite. Cred ca cel mai important lucru este ca am avut inca odata confirmarea ca sunt inconjurat de oameni minunati, incepand cu familia si continuand cu fosti colegi de liceu, facultate, master, alergare, fotbal, medical, presa etc.

Imi doresc ca aceasta carte sa se vanda bine (normal!), dar mai ales sa ii ajute pe cei care o vor citi. Nu fac promisiuni, nu am pretentia ca am descoperit “dieta-minune”, ci cred ca am putut sa trasez o linie corecta si coerenta catre o alimentatie sanatoasa, o abordare echilibrata a slabirii, o regasire a placerii de a face miscare.

Daca veti citi aceasta carte, m-as bucura sa imi lasati un mesaj, ca sa stiu daca v-a placut!




Acest articol a fost vizualizat de 3.729 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.