Si gamerii mananca, nu-i asa?

mart. 14, 2016 | 0 comments | Nutritie, eveniment, gameri, lenovo, nutritionist

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din facultate (si dupa, bineinteles), actualmente un respectat medic specialist in chirurgie toracica, avea (si are) o pasiune pe care nu i-am inteles-o niciodata: jocurile pe calculator. Omul petrecea ore intregi jucand tot felul de jocuri, stia tot ce se poate despre calculatoare, sisteme, jocuri etc. Era modul lui de a se distra. Dupa un timp am aflat ca exista oameni care fac asta la modul profesionist, adica chiar castiga bani din asta, merg la tot felul de campionate, fac parte din echipe si isi petrec ore intregi pur si simplu jucandu-se. La modul serios.

Saptamana trecuta am fost invitat la un eveniment mai atipic pentru mine, anume lansarea unor laptopuri Lenovo, speciale pentru gameri, care au niste performante deosebite (nu ma intrebati ce, ca n-am habar). Rolul meu in acest peisaj nu avea niciun sens la o prima vedere, pentru ca nu sunt nici gamer, nici vreun cunoscator in computere, insa invitatia a avut ca scop sa discut despre alimentatia gamerilor. Iar aici am fost pe terenul meu, pentru ca buna parte dintre pacientii mei este reprezentata de oameni din IT, care vin de obicei sa slabeasca.

Asa cum cred ca stie toata lumea, principala problema a gamerilor este sedentarismul, care se combina cu mancatul dezorganizat (genul chipsuri si cola…). Spre surprinderea mea, cei prezenti la eveniment nu prea se incadrau in categoria sedentarilor supraponderali, ci erau mai curand ok, ceea ce m-a bucurat.

Evenimentul a fost unul interesant. Am avut ocazia sa il cunosc pe bucatrarul Viorel Copolovici, care ne-a gatit niste preparate senzationale, dar si pe actorul Radu Ciobanasu.

Ba chiar m-am jucat timp de cateva minute un joc cu o masina de curse… pe care am distrus-o sistematic, sub privirile amuzate ale unui campion de gaming (care probabil se minuna cat de stangaci sunt… ca sa zic doar atat).

lenovo-6

lenovo-3

lenovo-1

lenovo-5

lenovo-7

lenovo-4

lenovo-2




Acest articol a fost vizualizat de 1.088 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.