Ce este varsta metabolica

mai 15, 2013 | 1 comment | Fitness, metabolica, nutritionist, varsta

Analizoarele de compozitie corporala din gama Tanita (acele cantare “inteligente” pe care le gasiti in cabinetele nutritionistilor, dar si in variante mai ieftine pentru acasa) ofera o multime de parametri, cu ajutorul carora putem sa stabilim daca o persoana se incadreaza sau nu in limitele normale privind greutatea, procentul de grasime, masa musculara, apa etc si astfel se poate aprecia riscul de dezvoltare a unor afectiuni, pe care acesta il are la un moment dat. Printre acesti parametri, exista si varsta metabolica – un numar care in multe cazuri ii impresioneaza pe pacienti. Nu e putin lucru sa ai 35 de ani, spre exemplu, iar aparatul sa iti spuna ca ai o varsta metabolica echivalenta cu a unei persoane de 56 de ani.

Despre acest parametru gasiti mai multe detalii in materialul filmat, iar daca doriti sa va aflati varsta metabolica, puteti trece pe la Centrul de nutritie Superfit.




Acest articol a fost vizualizat de 4.099 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Eugen Tanase
    martie 22, 2015

    Am vazut la Dr. Oz un barometru care masura varsta biologica a persoanelor. Aveti dreptate cand spuneti ca o persona cu 35 de ani in buletin are varsta biologica de aproape 70…asta datorita unei alimentatii neechilibrate, a lipsei de miscare, a sedentarismului. Va citesc articolele de cateva saptamani intrand de pe http://www.stiri100.ro direct pe blogul dvs. Multumim pentru sfaturi!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.