Gala “Ce se intampla doctore?” – 7 ani

nov. 03, 2012 | 0 comments | 7 ani, csid, gala

“Ce se intampla doctore?” a implinit 7 ani. La multi ani si din partea mea!

Colaborez cu aceasta emisiune de multi ani; uneori am colaborat si cu revista, ca sa nu mai spun despre concursul “Poftiti la slabit!”, in care am fost nutritionistul de serviciu’ 🙂

La aceasta gala am fost alaturi de o multime de oameni pe care ii cunosc si ii respect. Au fost premiate vedete implicate in promovarea unui stil de viata sanatos, asociatii care au derulat campanii umanitare importante, furnizori de servicii medicale de calitate si medici care au avut rezultate deosebite in munca lor.

Ma mandresc sa spun ca si eu sunt unul dintre cei care se straduie sa promoveze un stil de viata sanatos. Nu am primit un premiu pentru asta, insa multumirea cea mai mare este sa stiu ca am contribuit direct si indirect la imbunatatirea calitatii vietii unor oameni.

Iata cateva imagini de la gala. Am fost rugati sa spunem “reguli de aur” ale vietii noastre, pe care nu le incalcam. Sigur, cam toata lumea s-a invartit in jurul ideii de alimentatie sanatoasa si miscare. Eu am ales sa ma refer la o particularitate, anume la importanta meselor intermediare (gustarile dintre mesele principale), in care eu cred foarte mult si pe care le recomand oricui, mai ales pacientilor mei.




Acest articol a fost vizualizat de 891 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.