Ce alergam in primavara asta

mart. 27, 2012 | 0 comments | alergare, concursuri, romania

Aglomeratie mare de concursuri anul acesta. Din ce in ce mai multe, ceea ce este grozav. Le puteti gasi in calendarul competitiilor nationale pe siteul nostru.

Iata recomandarile mele (sau cel putin, concursurile de care sunt mai apropiat si la care e posibil sa ajung si eu).

Pe 7 aprilie are loc prima editie a Semimaratonului “Cetatea Brasovului”. Se alearga pe un traseul de trail, cu inclinatie destul de mare, deci nu va fi foarte usor. Zona este frumoasa, asa ca merita ajuns acolo.

La o saptamana dupa Paste are loc Maratonul Cluj. Este a doua editie. Baietii de la Runners Club se vor stradui sa iasa cel putin la fel de bine ca si anul trecut, cand ne-am simtit foarte bine acolo. Desi e destul de departe, ma tenteaza sa merg, mai ales pentru ca anul acesta au o categorie speciala pentru bloggeri, deci poate e sansa mea unica in aceasta viata de a lua un premiu la un maraton (de fapt semi) 😀 (click pe thumbnail pentru mai multe detalii).

Pe 3 iunie va avea loc prima editie a Semimaratonului Bucuresti, eveniment ce va aduna foarte multa lume la start. Aici ma astept la o participare masiva din partea Ro Club Maraton. Sper cu aceasta ocazie sa imi imbunatatesc timpul pe semi.

La doar o saptamana distanta, pe 9 iunie, se va desfasura Unicredit Leasing Transmaraton, un ultra de 70 km, care are si cursa de 21 km, organizat de Ro Club Maraton, mai exact de Andrei Rosu (recent intrat in Cartea Recordurilor pentru 7 maratoane si 7 ultramaratoane alergate pe 7 continente) si Gabriel Solomon. Acest concurs sustine 2 organizatii caritabile (pentru care puteti dona chiar daca nu concurati). Se alearga pe Transfagarasan, deci va fi o experienta de neuitat.

Pe 30 iunie va avea loc Cozia Mountain Run, un concurs montan organizat de Ro Club Maraton (sefi de proiect Tudor Butu si Gabriel Solomon). Zona este foarte frumoasa, iar banii vor merge catre un asezamant social din judetul Giurgiu.

Succes la antrenamente!




Acest articol a fost vizualizat de 863 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.