Men’s Health, un alt inceput

feb. 29, 2012 | 0 comments | Men's Health, sanoma

Pentru cei care nu stiu, Men’s Health a trecut la un alt trust, Sanoma Hearst, care are in portofoliu o multime de reviste cunoscute – Cosmopolitan, Femeia, FHM, Esquire, National Geographic si altele.

Am inceput sa scriu pentru MH in 2006, odata cu intrarea acestei reviste pe piata din Romania. Pe atunci era publicata de Burda Romania. Erau vremuri frumoase, pentru ca nu incepuse criza. Men’s Health demarase in tromba, cu echipa redactionala mare si entuziasta, cu bugete bune, cu tot felul de evenimente bine organizate si sustinute financiar. Apoi a venit criza. MH a mers mai departe. La un moment dat a fost preluata de Attica Media. Initial a parut ca situatia se va revigora, insa n-a fost asta. Pentru Attica nutresc sentimente deosebite – una dintre acele firme in care nu exista notiunea de respect pentru termene de plata (stabilite prin contract). Rusinos. Le doresc “numai bine” patronilor si directorilor…

Acest numar, care a aparut astazi la chioscuri, este primul scos la Sanoma. Trag speranta ca aici va fi mai bine, iar revista va creste, pentru ca merita asta. Este foarte interesanta, bine scrisa si documentata. Fiecare numar musteste de informatie. In plus, designul este modern si atractiv.

Am ales sa continui colaborarea cu MH pentru ca imi este apropiata de suflet si pentru ca simt ca ma reprezinta.

Va invit sa cititi acest prim numar scos de noua echipa redactionala de la Sanoma si sa ne transmiteti ce subiecte ati dori sa abordam. Eu mi-am propus sa ma axez mai mult pe articole originale, asa ca orice idee este binevenita.

LE Apropo de reviste, azi a aparut un anunt pe pagina FB a revistei Prevention ca isi inceteaza activitatea… Pacat. Era o revista ok. Este trist ca o revista orientata spre stil de viata sanatos nu poate face fata recesiunii, in schimb vor aparea in continuare toate mizeriile cu barfe, curve ridicate la rang de “vedeta” si scandaluri din lumea “vipurilor”… Mi se face sila!




Acest articol a fost vizualizat de 1.365 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.