Ajutoarele Mosului prin Bucuresti :)

dec. 24, 2011 | 3 comments | Ro Club Maraton, ajun, alergare, craciun

Uneori e bine sa mai dai si in mintea copiilor, iar Ajunul Craciunului este cel mai bun moment. Florentina, o colega inimoasa din Ro Club Maraton, care are grija de alergarile de grup din Parcul Tineretului ne-a convocat la o alergare “tematica”, obligatia fiind sa venim imbracati cat mai in rosu.

Ne-am strans vreo 15-20 de oameni, costumati fiecare cum a putut. Eu am avut noroc ca una din jachetele mele de alergare este rosie, asa ca m-am accesorizat doar cu niste betela alba. Initial trebuia sa alergam doar in parc, insa cuprinsi de euforie, am pornit pe strazile (aproape pustii) ale Bucurestiului – Piata Constitutiei, Izvor, Cismigiu, Universitate, Unirii si din nou in Tineretului.

A fost multa veselie in grupul nostru, iar “cetatenii” aproape nici nu ne-au bagat in seama. Chiar ma intrebam ce-ar fi daca m-as intalni cu vreun pacient… Probabil nimic, pentru ca cei mai multi dintre oamenii care ajung la mine sunt suficient de deschisi la minte incat sa se amuze si atat.

A fost frig, iar Bucurestiul este destul de trist si gri, asa pustiu si fara zapada, insa noi ne-am simtit bine. Cam asta e spiritul in Ro Club Maraton. Merry Christmas!

Inca in Tineretului

In Parcul Carol

Parcul Izvor

Parcul Cismigiu

Traseul (13 km)




Acest articol a fost vizualizat de 1.062 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. Maria
    decembrie 25, 2011

    Ff. frumos. Craciun fericit si fie ca aceasta initiativa sa devina traditie in urmatorii ani, cu tot mai multi participanti. 🙂

  2. adrian
    decembrie 25, 2011

    Iti sta bine cu beteala….

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.