Stai sanatos pe net!

ian. 19, 2011 | 0 comments | campanie, stai sanatos pe net

Site-urile PacientBun.ro si DoctorBun.ro, impreuna cu partenerii Superfit, Rock Fitness Club si Gerlinea, deruleaza in perioada 17 ianuarie-17 februarie o campanie de promovare a stilului de viata sanatos, cu sloganul: Stai sanatos pe net. In aceasta luna, sub indrumarea doctorului Serban Damian, nutritionist sportiv acreditat CIO de la Superfit, si a antrenorilor de fitness de la sala Rock Fitness Club, cinci bloggeri vor incerca sa adopte o alimentatie echilibrata si sa faca sport.

 Cristina Bazavan, Anca Bundaru, Iyli, Adrian Ciubotaru si Alexandru Negrea vor merge la nutritionist si la sala, vor primi o dieta personalizata si un program de antrenament si vor scrie despre experienta si rezultatele obtinute pe blogurile personale, Facebook si Twitter. In felul acesta, vor incerca sa ii influenteze si pe ceilalti sa aiba mai multa grija de organismul lor.

 Obiectivul campaniei este sa induca un comportament alimentar si sportiv adecvat unui numar cat mai mare de oameni, in special celor care lucreaza 8-9 ore in fata calculatorului si se scuza ca nu au timp sa se ingrijeasca de sanatatea lor. Cei cinci bloggeri vor arata ca un stil de viata sanatos se poate obtine chiar si avand un program de lucru incarcat.

 Canalele pe care se va desfasura campania sunt blogurile, reteaua de socializare Facebook si siteul de microblogging Twitter. Informatii despre desfasurarea campaniei se gasesc pe site-ul Pacient Bun, urmand linkul.

 Despre organizatori

PacientBun.ro este o platforma ce vine in sprijinul utilizatorilor cu un concept nou pentru Romania: fisa medicala online. Cu Pacient Bun poti sa uiti de grija hartiilor sau de asteptatul pe holurile spitalului. Iti poti crea online intregul istoric medical pe care il poti trimite doctorilor spre vizualizare. Mai multe informatii aici.

 DoctorBun.ro este prima retea sociala profesionala a medicilor din Romania. Aici gasesti informatii despre doctorii si clinicile care te intereseaza.

 Despre parteneri

Centrul de nutritie Superfit ofera consultanta medicala pentru scadere si crestere in greutate, imbunatatirea performantelor fizice si sportive (nutritie sportiva), managementul obezitatii, tratarea diverselor afectiuni medicale. Cu Superfit obtii cele mai bune rezultate, intr-un timp mult mai scurt.
Dr. Serban Damian este absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si specialist in nutritie sportiva printr-un program organizat de Comitetul International Olimpic. Conduce centrul de nutritie Superfit. A scris 2 carti de specialitate. Este alergator de maraton si presedinte al celui mai mare club al alergatorilor amatori din Romania, Ro Club Maraton.

Rock Fitness Club este sala de fitness unde nu esti lasat niciodata singur. Suntem pasionati de exercitiu si wellness. Sala este dotata cu echipamente cardiovasculare de ultima generatie, circuite de tonifiere si sala de aerobic de 60 de mp.

 Gama de produse dietetice Gerlinea este un aliat perfect in lupta cu kilogramele: substitute de masa si snack-uri hiperproteice, echilibrate in nutrienti, cu vitamine si minerale, conforme cu normele europene privind produsele dietetice.




Acest articol a fost vizualizat de 1.140 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.