Castiga un set de vase emailate BEBE!

dec. 10, 2010 | 0 comments | concurs, vase emailate

De indata ce incepi sa diversifici hrana bebelusului tau, apar si grijile legate de alimentatie: ce ai voie sa ii pregatesti de mancare, cat este recomandat sa manance, cum te asiguri ca ii prepari o hrana sanatoasa… ?

De acum ai un aliat de nadejde!

BEBE set de vase emailate, o premiera absoluta pe piata romaneasca, vine in ajutorul tau si al tuturor mamicilor preocupate sa pregateasca in fiecare zi o noua mancare proaspata si sanatoasa pentru micutii lor.

Vasele emailate sunt ideale pentru a gati copilului tau o mancarica gustoasa si sanatoasa.

BEBE set de vase emailate contine vase miniaturale de gatit si servit, potrivite ca marime pentru portia zilnica de mancare a celui mic: o oala cu capac, o craticioara cu capac, un castronas, un bol si o farfurioara intinsa.

Pe langa avantajul gatitului intr-un vas pe marimea portiei de mancare necesare copilului, beneficiile esentiale ale noului BEBE set de vase emailate tin chiar de proprietatile materialului din care sunt facute vasele.
Emailul este un material cu grad de risc zero asupra sanatatii, indiferent de temperatura la care este preparata mancarea, antibacterian, asa ca poti fi sigura ca ii oferi puiului tau o hrana gatita 100% sanatos.

De asemenea, emailul asigura prospetimea mancarii gatite, intrucat recipientele sunt mici, aromele nu se risipesc, iar vitaminele nu se pierd.

Poti alege deja dintre 3 culori vesele si modele diferite (roz, bleu si verde), dupa preferinta si, desigur, dupa sexul copilului. Dar si mai bine ar fi sa soliciti un set personalizat cu numele copilului, alte culori sau cu diverse animatii.
Poţi gasi BEBE set de vase emailate in toata tara, in farmacii, in magazine cu articole pentru copii, in magazinele bio sau in hypermarketuri (de exemplu Auchan). In plus, il poti comanda de pe site-ul VES , din sectiunea de magazin online dedicata acestui produs

Citeste mai multe despre aceste produse si participa la concurs pe doctor.info.ro!




Acest articol a fost vizualizat de 873 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.