Cum a fost la Campionii Sanatatii

oct. 10, 2010 | 0 comments | campionii sanatatii

A fost ok. Daca nu ar fi plouat, probabil ca ar fi fost mult mai bine. Am avut totusi noroc ca nu a plouat chiar de dimineata, pentru ca nu stiu cati oameni ar mai fi venit. Asa, am strans 115 cupluri parinte-copil, ceea ce e rezonabil pentru o zi de octombrie cu 8 grade Celsius si nori urati pe cer.

Cam asa s-a desfasurat concursul:

Pentru mine a fost o placere sa le fac copiilor o bucurie, dar a fost si un efort. E clar ca e nevoie de o echipa mai inchegata. E adevarat ca in ziua concursului au venit multi colegi din club si le multumesc pentru asta, insa in zilele premergatoare am innebunit dand telefoane, facand drumuri si spargandu-mi capul cu tot soiul pe probleme. Sparat, Victor facea cam aceleasi lucruri. Sa tot fi presedinte si vicepresendinte de club, nu? Si se mai trezeste cate un … (sa nu zic ce), sa arunce ironii pe forum ca vezi-Doamne, de ce nu organizam un maraton si facem concursuri d-astea marunte…

Nici daca ar fi pe bani, nu cred ca m-as incumeta sa organizez un maraton. Este o munca imensa. Fiind parteneri cu cei care organizeaza MIB-ul, am prins o parte din tot ce inseamna organizarea unui astfel de eveniment. Pana una alta, am si eu copii mici acasa, am un biznis de condus… si pana mea, nici nu trebuie sa ma justific.

Campionii Sanatatii a iesit ok. Probabil ca vom mai face si alte editii. E cadoul nostru pentru cei mici, pentru a le transmite si lor bucuria miscarii in aer liber. Noi nu castigam nimic din asta – material vorbind. Sufleteste castigam foarte mult.

Imi fac o datorie de onoare sa multumesc tuturor celor care s-au implicat:

– Ro Club Maraton – dragii mei colegi, cei care chiar cred in clubul asta si vor sa faca ceva

– Asociatia Emovere – parteneri principali si oamenii sufletisti

– parteneri – Primaria Sectorului 3, Inspectoratul Scolar, Sindalimenta, Asociatia Bucurest Running Club

– sponsori – Danone, SebaMed, Asoctiatia pentru Protectia Consumatorilor – copiii au apreciat foarte mult darurile oferite




Acest articol a fost vizualizat de 824 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.