Men's Health is back!

feb. 28, 2010 | 2 comments |

Nu pot sa incep altfel, decat folosind titlul editorialului lui Razvan Spiridon, redactorul-sef al revistei – MEN’S HEALTH IS BACK!

mhmartieDa, doamnelor si mai ales domnilor, Men’s Health nu a disparut de pe piata romaneasca in aceasta perioada atat de dificila pentru presa, ci doar si-a schimbat trustul, trecand de la Burda Romania la Attica Media (care mai scoate Playboy si pana in urma cu cateva luni, si Maxim).

Asadar, la inceput de primavara gasiti din nou la chioscuri Men’s Health, care exista in Ro de aproape 5 ani. Ar fi fost mare pacat sa nu poata rezista crizei si sa dispara, pentru ca este o revista ce merita a fi cumparata si citita. Practic oricine poate gasi un subiect de care sa fie interesat.

Echipa editoriala este in linii mari aceeasi ca la Burda. Eu am ramas in continuare colaborator extern, fiind astfel si parte din echipa, dar pastrandu-mi optiunea de freelancer.

Revista arata chiar ceva mai bine decat inainte.  Eu am in acest numar un articol (preluare) despre antrenamentul “spartan” al lui Andy Whitfield, actorul principal dintr-un serial ce probabil va ajunge si pe la noi “Spartacus: Blood and Sand”. Gasiti si un poster cu exercitiile ce compun acest program de antrenament si va invit sa il testati. Mi se pare foarte interesant si daca n-as fi atat de prins cu pregatirea pentru maratoane, probabil ca l-as testa si eu.

In rest, o multime de alte articole interesante din domeniile consacrate, precum si un Tech Guide pe 2010, asezonat cu o minunata faptura blonda.

Enjoy!




Acest articol a fost vizualizat de 1.039 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Vlad
    aprilie 10, 2010

    Sa inteleg ca va fi si o noua editie “da burta jos”? 🙂

  2. Serban Damian
    aprilie 11, 2010

    Da, Vlad. Chiar in numarul de pe piata exista un articol care anunta acest concurs. Daca esti interesat sa participi, trimite talonul de inscriere.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.