Va invit la aniversarea Ro Club Maraton!

iun. 09, 2009 | 0 comments | aniversare

In urma cu 1 an ideea noastra s-a transformat in realitate – am infiintat Ro Club Maraton, primul club al maratonistilor amatori din Romania!

In acest an numarul de membri a crescut constant. Am participat la toate competitiile importante din tara si la unele din strainatate, am tocit zeci de perechi de pantofi de alergare, am marcat mii de kilometri la antrenamente si ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna la alergarile de grup.

Sambata, 13 iunie 2009, membrii Ro Club Maraton, alaturi de partenerii sai, revista Ce se intampla, doctore? si reteaua de farmacii HelpNet, te asteapta in Parcul Herastrau, pentru a alerga impreuna, sarbatorind astfel bucuria miscarii si 1 an de existenta a clubului.

Nu este o competitie, ci un indemn la miscare pentru sanatate, buna-dispozitie si o ocazie de a cunoaste alti pasionati de alergare.

Chiar daca nu ai mai alergat de mult timp si nu esti in cea mai buna forma, vino alaturi de noi. Vom marca impreuna inceputul sezonului de vara cu antrenamente si concursuri pentru amatori, iar Ro Club Maraton te va incuraja si sustine sa reiei un stil de viata activ.

Vom alerga o prima tura prin parcul Herastrau, pe un traseu marcat de aprox. 2 km, intr-un ritm confortabil pentru toata lumea. Cei care nu sunt obisnuiti cu alergarea vor fi indrumati de catre membrii Ro Club Maraton sa alterneze perioadele de alergare cu mersul lejer. Te poti opri dupa aceasta tura sau poti continua sa alergi alaturi de noi inca 2 ture. Dupa cele 3 ture, va avea loc premierea tuturor participantilor si tombola.

Aceasta actiune este destinata in primul rand amatorilor, indiferent de nivelul lor de pregatire fizica.

La final, fiecare alergator va primi o diploma de participare, reviste CSID si alte premii, materiale informative din partea Ro Club Maraton. De asemenea, va avea loc o tombola la care poti castiga premii surpriza oferite de HelpNet.

Asadar, sambata 13.06.2009, incepind cu ora 9,30 dimineata, te asteptam la intrarea principala in Parcul Herastrau (Piata Charles de Gaulle). Toti participantii sunt rugati sa se inscrie pe listele oferite de organizatori, pentru a primi la final diplome de participare.

Alergarea va incepe la ora 10.

Actiunea va avea loc indiferent de conditiile meteo din ziua respectiva. Vino in echipament adecvat pentru alergare.
Acest articol a fost vizualizat de 1.154 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.