Inca un final fericit

dec. 12, 2008 | 4 comments |

Povesteam in urma cu un timp ca amicul Mihai Dragomir, unul dintre cei mai bine cotati antrenori, a inceput un program din categoria “anti-aging” – bineinteles, totul natural, sanatos, orientat catre miscare si alimentatie sanatoasa (nici vorba de vanzare ilegala de GH si ce mai incearca tot soiul de indivizi profund imorali, care au aparut de curand si pe la noi).

Programul lui Mihai a fost interesant, dar din pacate a avut parte de oameni neseriosi. Dintre cei inscrisi initial pentru cele 2 luni de sport si dieta, o parte au disparut ca magarul in ceatza, fara macar sa anunte… Asa sunt unii oameni… se kk pe munca altora.

Eu am sustinut partea de nutritie, dar nu am avut prea mult de lucru, pentru ca multi dintre concurenti veneau din alte programe de slabire si aveau scolarizarea facuta. Astept cu interes editiile urmatoare, cand sper sa lucrez cu “prospatura”.

Impresionant a fost numarul mare de sponsori si parteneri media pe care Mihai a reusit sa ii adune in jurul programului sau.

Ieri a avut loc ceremonia de inchidere a programului si oferirea premiilor. Ne-am adunat la sala Bamboo, unde asa cum se poate vedea si in poze, lumea trebuie sa poarte niste minunati papucei albastri :))




Acest articol a fost vizualizat de 977 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. Alex
    decembrie 13, 2008

    din pacate suntem inca in faza in care “daca e gratis, mi se cuvine”… si la concursurile de cros vin destui pentru un tricou gratis, nu pentru ca ar fi mari pasionati de alergare. La concursurile de slabit de ce ar fi altfel? In fond, ceea ce a patit Mihai s-a intamplat si la una din editiile “Da jos burta” (a II-a, daca nu ma insel, din 2006): la un moment dat un “concurent” adopta filozofia “Ma prezint, primesc niste echipament, zambesc in 2 poze, ma vede lumea, … gata, ajunge! De ce sa ma chinuiesc cu dieta si exercitiile fizice?”… si dispare! Ar fi multe de spus despre grosimea epidermei unui astfel de om, despre faptul ca a furat sansa altuia, etc. Problema principala cred ca e alta: a inteles ceva din efortul GRATUIT pe care l-au facut altii pentru binele lui? Eu cred ca nu… Si mai cred ca chiar daca ar fi rezistat 2 luni in programul lui Mihai, chiar daca ar fi urmat toate indicatiile (ale lui, ca antrenor si ale tale, ca nutritinist), chiar daca ar fi obtinut si ceva rezultate…. in perioada imediat urmatoare (care, sinceri sa fim, e una destul de GREA pentru “mancaciosi”) ar fi revenit la obiceiurile dinainte… Mentalitatea e greu de schimbat…

  2. Serban Damian
    decembrie 14, 2008

    Da, Alex, ai dreptate…

    La MH am patit-o de doua ori. In 2006 a fost un neandertalian (unul dintre “autoritatile” galeriei unei cunoscute echipe de fotbal… deci iti dai seama ce fel de om), iar in 2007 am avut niste bogatani fitzosi, pe care i-a durut in kur de programul nostru. Si neandertalianul si bogatanii, si-au luat echipamentul, au venit la vreo 2 antrenamente si apoi au disparut ca niste magari in ceatza…

    Satisfactia mea (rautacioasa) este ca au ramas in continuare niste grasani si probabil ca asa vor fi toata viata.

    Am observat de-a lungul timpului ca cea mai complianta si civilizata clasa este cea medie. La extreme (fara a generaliza) sunt oameni fara respect prea mult pentru munca altora si care se poarta in consecinta. Iar asa cum spuneai si tu, mentalitatea este foarte greu de schimbat.

  3. CatGal
    decembrie 14, 2008

    “Satisfactia mea (rautacioasa) este ca au ramas in continuare niste grasani si probabil ca asa vor fi toata viata” : ))) Si eu care credeam ca oamenii chiar profita de faptul ca au fost alesi sa participe la asa ceva…

  4. Serban Damian
    decembrie 14, 2008

    Acestia au fost exceptiile. In mare parte, oamenii au apreciat aceste programe si au profitat de sansa ce li s-a dat.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.