Grizon, alergatorul

nov. 13, 2008 | 3 comments | grizon

Pe Grizon l-am cunoscut online – in timp ce ma tragea de urechi pentru un post in care imi varsam naduful impotriva nostalgicilor comunismului si se intelegea oarecum ca am ceva cu batranii in general. Dupa ce am lamurit situatia – n-am absolut nimic cu cei in varsta, dar pe securisti si lingaii regimului ceausist i-as juca in picioare – am devenit prieten cu Viorel, care s-a dovedit a fi un pasionat de alergare, asa cum sunt si eu.

Omul are 53 de ani, este bunic si alearga maratoane. Ar fi putut sa fie un supraponderal fumator si sedentar, bolnav de toate cele, insa in urma cu cativa ani a decis ca nu acela este drumul lui.

L-am rugat sa imi dea un interviu pentru maraton.info.ro. Initial a scartzait, ca cica nu e reprezentativ, nu are cine stie ce rezultate etc etc. Ba din contra! Este foarte reprezentativ si de dat exemplu (evident, pozitiv). Este genul de alergator pentru care am infiintat Ro Club Maraton si pentru care ne agitam sa facem ceva.

Asadar, va recomand sa cititi interviul cu Grizon, publicat pe siteul clubului nostru.




Acest articol a fost vizualizat de 1.263 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. solomongaby
    noiembrie 13, 2008

    superb interviul, in stilul caracteristic de mare povestitor grizon

  2. Thekla Petro
    decembrie 09, 2008

    Deosebit! Atit omul cit si articolul! Are mare dreptate si mi-a placut in mod special afirmatia dinsului: “Aspecte negative? Da, si dureroase. M-am cam rupt de vechii prieteni. Nu-mi pot stabili un program comun cu ei si nici macar subiecte de interes comun. Nu te poti duce cu prietenii la un restaurant sau in vizite cu familia sambata seara, iar duminica dimineata sa te intalnesti la ora 8 in parc cu baietii la o partida de 15 km. ” Toate respectele mele si multi ani cu sanatate si sport !!! As vrea si eu, la 33 de ani, sa pot sa fac ce face dinsul… momentan recordul meu este de 2.7 km in 18 min, pe banda, dar perseverez 🙂

  3. Serban Damian
    decembrie 09, 2008

    Te asteptam la o alergare de-a noastra. O sa vezi ca este amuzant.

    Si eu m-am desprins de prietenii vechi. Acum, cei mai multi prieteni sunt din randul alergatorilor. Este firesc pentru ca avem o pasiune comuna, un stil de viata asemanator si practic vorbim aceeasi limba.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.