Seminar CSID

mai 12, 2008 | 3 comments |

Am fost invitat de catre Oana Cuzino, realizatoarea emisiunii “Ce se intampla doctore?” de la ProTv, sa particip la unul dintre seminariile de sanatate pe care le organizeaza periodic. De aceasta data s-a discutat despre nutritie, diete, slabire etc – chestii arzatoare la ordinea zilei, monser… drept dovada ca sala Ronda de la Intercontinental a fost plina. Eu am discutat despre mituri si adevaruri in nutritie si in special in scaderea in greutate. Domeniile astea sunt pline de dezinformare, proasta informare si lipsa de informare – de la aspecte grosolane, pana la tot soiul de finetzuri. Prezentarea mea a fost primita bine de catre public, pentru ca am incercat sa ies putin din rigiditatea stiintifica si sa prezint lucrurile mai amuzant si interactiv. Si ceilalti vorbitori au venit cu subiecte interesante – Adriana Nicolae (antrenor World Class), dr. Luiza Vitan (endocrinolog), d-na Paola Rondini, reprezentant Fitomagra, si bineinteles, gazda noastra, Oana.

csid2.jpg
csid1.jpg
csid3.jpg
Aici sunt impreuna cu Cristina, Margareta si Diana, trei dintre participantele “Poftiti la slabit”. Impreuna, au dat jos pana acum vreo 60-70 kg.




Acest articol a fost vizualizat de 1.004 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. RADU CALIN
    mai 12, 2008

    ..de ce vor sa slabeasca …sunt grase si frumoase …am glumit .
    Pe forum unde ? maraton info.ro?
    cand ti ai programat urmatorul maraton ?

  2. Serban
    mai 13, 2008

    Hei, nu fi rau. Fetele sunt mai mult decat ok si au slabit deja foarte mult. E adevarat ca inca mai au de dat jos multe kilograme, insa sunt niste luptatoare si vor reusi.

    Da, pe forumul de pe http://www.maraton.info.ro
    O sa merg la semi la DHL in iunie, probabil la semi la Sf.Gheorghe in iulie si apoi la maratonul de la Berlin la sfarsitul lui septembrie. Mai departe nu stiu inca.

  3. Cristina Burciu
    mai 16, 2008

    @ Radu Calin 🙂 Asa ne mai amageam si noi acum 3 luni…lasa domne…grase si frumoase. AIUREA! Abia acum se poate deslusi ca suntem dragute si ca avem potential de a fi frumoase 🙂

    @ Serban. Multumiiiiim:)

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.