Poftiti la slabit – merge mai depare

mai 05, 2008 | 1 comment |

Concurentii de la “Poftiti la slabit”, concursul organizat de ProTV (in emsiunea “Ce se intampla doctore?”) isi continua lupta cu kilogramele. Eu sunt cat se poate de fericit sa vad ca i-am pus pe linia de plutire cu alimentatia. De acum se descurca singuri, iar rolul meu este unul foarte placut – sa constat cat de frumos scapa de kilograme de la o saptamana la alta. Dupa Paste, ma asteptam la rezultate mai slabe, insa trei dintre concurenti mi-au facut o surpriza de proportii si au slabit cu mult mai mult decat ma asteptam (poate chiar prea mult…). Deocamdata nu pot sa dau date concrete, insa cine urmareste emisiunea va vedea.
Duminica am avut iar filmari lungi… partea mai putin placuta a acestui program, in special pentru faptul ca nu se pune decat foarte putin accent pe zona de nutritie, fiind de fapt o emisiune de divertisment.
Multumirea mea ramane faptul ca ii vad pe acesti oameni transformandu-se, recapatandu-si increderea in sine, zambetul, dorinta de viata, placerea de a trai, libertatea de miscare etc etc
Chiar daca nutritia nu salveaza vieti in sensul in care o face chirurgia cardiovasculara sau neurochirugia, pot totusi sa spun ca transforma vieti si cred ca cea mai buna marturie sunt oameni precum cei din concurs, care dupa 2 luni sunt alte persoane.




Acest articol a fost vizualizat de 947 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Adelia
    ianuarie 19, 2011

    Super!

    Cred ca totul vine de la increderea pe care o avem in noi insine! Daca iti doresti din toata inima sa realizezi ceva atunci sigur vei avea rezultate. Am ascultat, de curand, un CD de dezvoltare personala pe care l-am descarcat gratuit de aici:

    http://newsletterpavcon.weebly.com

    M-a ajutat foarte mult! Sper sa va placa si voua!

    Faceti o treaba excelenta!
    Tot inainte!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.