Final de 2007

dec. 29, 2007 | 1 comment |

Se mai duse un an… Ma despart cu ganduri bune de 2007, pentru ca in mare parte a fost un an bun cu mine si ai mei. Nu neaparat un an usor, dar un an cu realizari si destul de linistit. Sunt convins ca 2008 va fi si mai bun si de aceea il intampin cu bucurie.
Am o multime de planuri pentru 2008. Voi continua sa ma antrenez si sa merg la maratoane. De asemenea, imi voi continua pregatirea in nutritie sportiva. N-am povestit prea mult despre asta pana acum, pentru ca am vrut intai sa acumulez si apoi sa transmit mai departe. O sa incep sa public articole in domeniu, dar probabil ca nu pe blog, ci mai curand in medii cu expunere mult mai importanta, cum ar fi Men’s Health. De altfel, nici nu stiu cat de mult timp o sa mai am pentru blog-uit… dar, ma rog, din cand in cand cate un post, nu ma va omori. Nu mi se pare prea incitant sa scriu pe blog – e o chestie devenita banala, la care are acces toata lumea.

Abia astept sa vina vremea mai calda, pentru ca imi displace sa alerg pe frigul asta. E adevarat ca m-am obisnuit. In alte vremuri, daca m-ar fi scos cineva sa alerg 10 km la minus 4 grade, probabil ca i-as fi zis niste vorbe “dulci”… Totusi, abia astept primavara. Nu neaparat si vara, din punct de vedere al antrenamentelor.

Una peste alta, bine ca se termina cu bine 2007 si astept cu interes 2008!

LA MULTI ANI!




Acest articol a fost vizualizat de 944 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Sandor_B
    decembrie 30, 2007

    Sa fie un 2008 cum ni-l dorim!

    Pentru mine si familia mea, 2007 a fost un an al provocarilor neatseptate materializate printre altele prin mai putin sport… finalul anului insa ne gaseste sanatosi, si asta imi da incredere ca 2008 va fi un an compensator.

    Fie ca provocarile lui 2008 sa fie cat mai pozitive si sa ne faca mai buni!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.