Circuite

iul. 25, 2007 | 2 comments |

Din pacate, nu pe teren asa cum mi-as fi dorit. Caldura asta infecta nu ma lasa sa ies afara la alergat. Ar trebui fie sa ma scol foarte devreme, ceea ce imi displace, fie sa ies seara cand cica se mai racoreste, dar atunci am program “de familie”.

Asa ca am inceput sa ma duc din nou la sala. Aici alta problema – nu am randament la alergatul pe banda. Poate ca e si o chestie psihica, insa am senzatia ca ma sufoc, chiar daca sala are aer conditionat. Am reinceput sa fac antrenamente de forta si am optat pentru circuite.

Circuitele sunt grozave pentru tonusul muscular. Am constatat, cu placere, ca desi nu am tras de fiare de cateva luni, sunt totusi intr-o forma foarte buna, poate chiar mai buna decat in vremurile cand nu faceam altceva decat antrenament de forta. Toti kilometri pe care i-am parcurs pe teren sau pe sosea isi spun cuvantul.

In tot cazul, abia astept sa treaca valul asta de canicula, ca sa pot alerga din nou afara. E cu totul altceva.




Acest articol a fost vizualizat de 914 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. lee
    iulie 27, 2007

    … si daca tot vrei sa alergi pe afara: vezi ca va fi sambata de dimineta, un semimaraton , la sfantu gheorghe, jud. covasna; circuit in oras, pe strazi, parcurs de mai multe ori
    in total 21 de km si ceva: fix !…

  2. Serban
    iulie 27, 2007

    Da, stiu de el, insa e prea departe de Bucuresti. Ceva mult mai interesant era la Miercurea Ciuc – un supermaraton, insa si asta e departe si in plus e prea aproape de celelalte maratoane.
    Noroc ca s-a mai racorit putin afara. Acum sunt la Neptun si am facut un antrenament de 12-14 km (nu pot sa estimez exact) pe o bucata din circuitul de la Maratonul Callatis.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.