Update pe doctor.info.ro

apr. 20, 2007 | 5 comments |

In sfarsit am reusit sa gasesc timp sa fac un update pe www.doctor.info.ro

Mi-am luat un angajament destul de chinuitor sa imi actualizez lunar siteul. Noroc ca angajamentul este fata de mine si eu sunt un sef (sau “fef” cum zice fetita mea…) destul de ingaduitor 🙂

Gasiti pe site un (foto-) reportaj despre Romanian Golden Team, echipa lui Marius Urzica – http://www.doctor.info.ro/html/interviu_rgt_pagina_1.html (multumesc lui Ionut pentru pozele de la evenimentul MH si celor de la FLP pentru alte cateva poze)

In plus am mai adaugat cateva articole noi la diversele sectiuni.

 Aici (http://www.doctor.info.ro/html/flp_success_day_martie_2007.html) am pus niste poze de la evenimentul Forever Living, despre care am povestit mai de mult pe blog, iar aici (http://www.doctor.info.ro/html/seminar_procter_gamble.html) poze de la un seminar de nutritie pe care l-am tinut angajatilor de la Procter&Gamble.

La propunerea lui Razvan, am initiat un banner exchange cu menshealth. ro, ceea ce consider ca este o idee foarte buna. Ma bucur sa constat ca traficul MH-ului urca, ceea ce era de asteptat. Si traficul meu urca constant. Important e sa am timp sa ma ocup, din cand in cand,  si de site.




Acest articol a fost vizualizat de 1.079 ori.

Related Posts

Comments (5)

  1. Andrei
    aprilie 20, 2007

    ar fi bine daca ti-ai muta site-ul de la categoria de pagini personale la categoria sanatate 😉

  2. Serban
    aprilie 20, 2007

    La ce m-ar ajuta?

  3. Andrei
    aprilie 20, 2007

    la un trafic de o mai buna calitate. Lumea care intra pe pagini personale de pe trafic.ro vor sa vada poze cu nicoleta luciu,sani,vedete,etc. Cei care viziteaza sectiunea sanatate sunt ori in domeniu, ori interesati de sfaturile unui medic,etc

  4. Serban
    aprilie 23, 2007

    Asta daca presupui ca cei mai multi dintre cei care ajung pe situl meu intra prin trafic.ro si de acolo redirectati la mine… ceea ce e fals.

  5. Andrei
    aprilie 24, 2007

    Stiu ca e fals;)

    Si ar mai fi un dezavantaj : mutand siteul la sanatate ai sa ajungi undeva pe pagina 3. Mai bine il lasi acolo unde e 😉

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.