Lansam programul intensiv de slabire!

ian. 27, 2019 | 0 comments | Slabire, Superfit, centru, clinica, intensiv, nutritionist, program

La inceput de an cabinetele si clinicile de nutritie sunt luate cu asalt! Constat acest lucru de ani de zile. Din multe puncte de vedere este foarte bine. Oamenii vor sa faca ceva pentru sanatatea lor, iar inceputul de an pare sa fie un moment prielnic. Partea mai trista este ca multi dintre acestia se pierd pe parcurs.

Am stat si ne-am gandit la Centrul Superfit, ce putem face pentru a creste sansele de reusita ale celor care isi doresc sa slabeasca si am conceput acest program care cuprinde consiliere nutritionala, antrenamente, intretinere corporala si alte beneficii. Ne bazam pe ideea ca grupurile de sustinere cresc sansa de reusita a fiecarui participant. La noi, grupele vor fi de 4-6 persoane, astfel incat sa putem acorda atentie fiecaruia dintre participanti.

Nu avem o limita de varsta si nici nu este un concurs.

Prima serie a programului nostru începe pe 11 februarie 2019, aşa că trebuie să te grăbeşti ca să prinzi un loc. Programul durează 2 luni (11.02 – 05.04.2019) şi cuprinde în varianta minimă, 3 consultaţii la nutriţionist şi 16 şedinţe de antrenament în grup de 4-5 persoane, astfel încât antrenorul să se poată ocupa de fiecare în parte (antrenamentele sunt ajustate în funcţie de nivelul fiecăruia, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme dacă nu ai mai făcut de mult mişcare). În plus, vei participa la un seminar interactiv de nutriţie, îţi vei monitoriza compoziţia corporală şi poţi beneficia de multe alte reduceri şi oferte.

Înscrierile se pot face până pe data de 8 februarie, iar dacă plăteşti integral în cont sau la receptie, îţi oferim o reducere de 5%. De asemenea, poţi să plăteşti in doua rate: 70% la înscriere şi 30% la finalul primei luni de program.

Afla toate detaliile despre acest program pe siteul Centrului Superfit!




Acest articol a fost vizualizat de 2.992 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.