Vino sa iti faci un EKG sau o spirometrie!

mai 11, 2017 | 0 comments | Bucuresti, Superfit, alergare, cardiometabolica, ekg, petrom, semimaraton, spirometrie, testare

Daca esti inscris la una dintre probele Semimaratonului Bucuresti, care va avea loc duminica 14.05.2017, poti sa beneficiezi de o electrocardiograma sau o spirometrie, ambele gratuite. Acestea iti sunt oferite de Ro Club Maraton si Centrul Superfit, prin intermediul subsemnatului, la standul clubului, din cadrul expozitiei ce va preceda acest eveniment sportiv. Mai mult decat atat, toti cei care vor face una din aceste investigatii, vor primi un voucher in valoare de 150 lei, pe care il pot folosi la achizitionarea unei testari cardiometabolice (voucherul nu este transmisibil). Voi face investigatiile pe principiul “primul venit, primul servit”, in masura posibilitatilor de timp.

Tot la standul Ro Club Maraton poti sa te inscrii la o tombola in urma careia poti castiga o testare cardiometabolica. Ca in fiecare an vom organiza din nou concucursul de ghicit timpul cu care va fi castigat semimaratonul. Pentru a participa trebuie sa treci pe la standul nostru si sa iti notezi pronosticul pe un afis special. Cel care va ghici timpul exact (in format X:YY:ZZ) sau va fi cel mai aproape de timpul castigator, va primi o bratara fitness Polar Loop, de la partenerul nostru.

Ne vedem sambata la stand, iar duminica la linia de start!




Acest articol a fost vizualizat de 1.550 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.