Despre “industria slăbitului” la emisiunea “România, te iubesc!”

mart. 06, 2016 | 2 comments | Bucuresti, Obezitate, Slabire, Superfit, nutritionist, protv

Subiectul “slabire” este unul fierbinte, pentru simplu fapt ca tot mai multi dintre semenii nostri se confrunta cu problema excesului ponderal. Atunci cand am fost invitat sa iau parte la emisiunea “Romania, te iubesc!” nu am ezitat nicio clipa, pentru ca stiam ca reportajele facute de realizatorii acesti emisiuni de la ProTv sunt de buna calitate. Multumesc Rares Nastase pentru colaborare 🙂

Cu exceptia catorva elemente “discutabile”, pe care nu vreau sa le detaliez, cred ca aceasta ancheta a iesit foarte bine.

Simt nevoia unui disclaimer: nu sunt medic nutritionist si nici medic sportiv, asa cum apare in emisiune. Prezentarea mea completa sa gaseste aici, in caz ca se intreaba cineva.

Va invit sa urmariti emisiunea:

Partea 1

Partea 2

Partea 3




Acest articol a fost vizualizat de 1.990 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. alex
    martie 07, 2016

    Eu nu am inteles exact ce antrenament a efectuat omul pe care s-o facut experimentul, a venit la dumneavoastra si dupa test ia-ti prescris un antrenament pentru ardere de grasime, apoi el se duce la acel antrenor de fitness (100% natural) care precizeaza ca antreneaza oamenii cu un grad scazut de efort precum antrenamentele dumneavoastra,totusi la a 2-a experiza din cele 9 kg pierdute ,omul o pierdut doar 2kg de grasime.
    Intrebarea mea ar fi: Nu o respectat programul de antrenament propus de dumneavoastra? a avut un antrenament cu un grad ridicat al batilor inimii? de o scazut foarte putina grasime? in video nu se specifica ce antrenament o avut….sau unde o gresit acesta de o scazut foarte putin in grasime

  2. Serban Damian
    martie 07, 2016

    Problema a fost in alta parte. Si-a redus aportul alimentar foarte mult…
    Oricum, 2 saptamani nu e deloc un interval relevant pentru a trage o concluzie. Mai ales primele 2 saptamani.

    Daca manca cum trebuie si se antrena moderat, probabil scadea 2-3 kg, dar mare parte din grasime. Era o situatie mult mai buna.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.