Donezi, ajuti si citesti un ghid de nutritie

ian. 17, 2016 | 0 comments | Nutritie sportiva, andrei rosu, donatie, ghid, hospice, maraton

COPERTA GHID NUTRITIEAndrei Rosu a lansat o noua actiune de strangere de fonduri care vor merge catre fundatia Hospice, in sprijinul construirii unui campus la Copaceni, pentru copiii cu boli rare sau foarte grave.

Donatia o puteti face oricand si oricum, insa prin aceasta initiativa lansata de Andrei puteti intra in posesia unui Ghid de nutritie pentru sportivi, dedicat atat amatorilor, cat si profesionistilor.

 Acest ghid este conceput de catre 2 reputati profesori de nutritie sportiva, prof. Ron Maughan din Anglia si prof. Louise Bourke din Australia, care mi-au fost si mie profesori la cursul de nutritie sportiva organizat de CIO, in urma caruia am devenit specialist in acest domeniu in 2009.

Ghidul este tradus in limba romana (cu acordul autorilor), frumos ilustrat si plin de informatii interesante. Buna parte din lucruri s-ar putea sa le stiti, mai ales daca aveti un oarecare interes in aceasta zona, insa e importanta structurarea informatiilor, si mai ales faptul ca provine din surse avizate si de mare incredere (fiind un domeniu in care exista o multime de bagatori de seama si dadatori cu parerea…).

Andrei m-a rugat sa scriu cuvantul inainte al acestui ghid si am facut-o cu placere.

Ca o continuare la aceasta initiativa, Andrei Rosu va alerga la Maratonul Los Angeles, in sprijinul fundatiei Hospice. La acest concurs va participa si d-na Valeria Van Gronigen, organizatoarea celor mai importante concursuri de alergare din Bucuresti.

Cum poti obtine acest ghid?

  1. Acceseaza acest link si fa o donatie de minim 29 RON. Ai grija la corectitudinea adresei de e-mail pe care o mentionezi acolo. Donatia ta va ajunge direct (si integral) la Hospice.
  2. In maxim 3 zile (lucratoare) vei primi un mail cu eBook-ul (format pdf). Daca nu il primesti, da un semn pe blogul lui Andrei.

 




Acest articol a fost vizualizat de 1.082 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.