Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc 2015

dec. 06, 2015 | 0 comments | 2014, Ro Club Maraton, alergare, maratonul, neamului, reintregirii, romanesc

Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc este un eveniment sportiv care a crescut frumos în ultimii 5 ani și a devenit pentru mulți alergători un reper bine stabilit în calendarul competițional, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne dea curajul să îl organizam tot mai bine în fiecare an.

mrnr15-1

Deși contestat, ca denumire, de către oameni în a căror opinie avem mare încredere, am decis totuși să îi păstrăm numele inițial, așa cum l-a botezat fondatorul său.

Anul acesta au alergat la acest maraton cu aproape 100 de oameni mai mult decât anul trecut, depășind numărul de 500 de alergători la cele trei probe (10 km, 21 km, 42 km). Vremea a fost excelentă pentru alergare, ceea ce a făcut ca la linia de start să vină aproape toți cei înscriși la concurs, iar dintre acești doar 15 persoane nu au putut trece linia de finiș.

Ne-am bucurat de sprijinul foarte amabil al autorităților, cărora le mulțumim – și nu spun asta doar așa de formă, ci chiar merită laudele (să vină un șef de la poliția locală și să ne întrebe dacă ne mai pot ajuta cu ceva, mi se pare nu doar un act de normalitate, ci unul de amabilitate).

mrnr15-5

Echipa de organizare din acest an a fost magistral condusă de către colegul meu de la Ro Club Maraton, Cosmin Năvădaru, care cu această ocazie și-a făcut botezul în probleme organizatorice, ceea ce înseamnă că de acum va fi exploatat la sânge. Normal, așa se întâmplă în orice organizație – dacă faci ceva bine, ești apoi încărcat cu și mai multe sarcini. De mare ajutor au fost toți prietenii de la Sunday Titan Run, care au venit ca voluntari la kituri și în ziua concursului. Alături de ei, o mulțime de alți voluntari, care vin mereu la concursurile noastre și le sunt recunoscător pentru asta. Bineînțeles, echipa de organizare a fost mai largă și fiecare și-a adus aportul. Nu pot să nu le mulțumesc lui Victor, Bogdan, Gabi, AnaMaria, Alex, Steluta, Andreea, Raluca, Ilie. Sper să nu uit prea mulți. Mulțumiri și lui Radu Cristi, fotograful voluntar care ne încântă cu pozele lui la fiecare concurs. Mulțumiri și lui Costin și Narcisei, care sunt prietenii noștri de nădejde.

mrnr15-3

Startul a fost dat de către un mare sportiv al țării, Marius Ionescu, singurul maratonist calificat la Rio 2016, care nu a venit singur, ci alărturi de un alt sportiv de top, Radu Milea.

mrnr15-8

Bineînțeles, un sprijin important am primit de la sponsori și parteneri. Așadar, mulțumesc mult prietenilor de la Forever Living Products, care au fost alături de noi într-un mod discret, însă cu un ajutor important. De asemenea, mulțumesc Hymalaia, Isostar (mulțumesc Adelina pentru parteneriatul de durată), Polar, Carrefour, Bergenbier, Tymbark, Fit4you, Compress Zone, FitClass, Ritter Sport, Raw Fit Vegan, Selfie Fun, Eyes Open, Men’s Health și Alerg. Ar trebui să mulțumesc și Superfit, dar asta înseamnă să îmi mulțumesc mie și ar fi cam ciudat…

mrnr15-4

Pe lângă kitul de concurs foarte consistent, concurenții au primit o porție de sarmale la final (foarte bune!) și 1 poză la cabina Selfie Fun. Medalia a fost foarte reușită, ca și tricourile, care deși nu au fost incluse în kit, au fost cumpărate separat în număr mare.

mrnr15-7

Am premiat atât openul, cât și categoriile de vârstă. Premiile de la open au fost de asemenea consistente – produse de la Forever și Hymalaia, vouchere valorice cu testari la Superfit, vouchere la FitClass și Fit4You, ciorapi de compresie de la Compress Zone pentru locul 1, iar marele câștigător al maratonului a primit de la Polar un ceas de antrenament de ultimă generație.

mrnr15-2

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne vedem pe 1 Decembrie 2016!

mrnr15-6

Pana atunci puteti sa va delectati cu poze de la concurs si cu un video (facut de mine):

Carina a întâmpinat cu zâmbete și cu medalii pe toți cei care au trecut linia de sosire:

mrnr15-9

banner-poarta-vertical-2015-mic




Acest articol a fost vizualizat de 1.513 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.