Gata de actiune cu noile casti wireless Bluetooth Plantronics BackBeat FIT

aug. 23, 2015 | 1 comment | casti, plantronics

Indiferent de tipul de activitate sportiva pe care o practici, fie ca e vorba de ciclism, alergare, trail sau… skateboarding, lasa-te cucerit de cele mai performante casti audio wireless de pe piata.

Comfortabile si usoare, castile stereo wireless Plantronics BackBeat FIT ofera multiple posibilitati: asculti pana la 8 ore de muzica sau 6 ore de apeluri si poti verifica nivelul bateriei direct de pe telefon. Datorita tehnologiei Bluetooth incorporate, se conecteaza simultan cu pana la 8 aparate. In plus, te poti conecta cu o varietate de aparate ce au Blutetooth incorporat: smartphone, smartwatch, player audio, smart TV, tableta, laptop, etc. Butoanele ergonomice integrate pe casca te ajuta sa controlezi nivelul sunetului, sa activezi muzica sau sa efectuezi apeluri prin comenzi vocale, fara a mai fi nevoie sa manevrezi telefonul/ playerul de muzica.

backbeat-fit-green-hero

Una din caracteristicile super-utile a castilor Plantronics BackBeat FIT e faptul ca sunt rezistente la apa – ploaie, transpiratie si chiar stropi de apa sau bauturi sport, si asta datorita stratului de finisare cu nano-tehnologia P2i.

Forma flexibila si stabila te ajuta sa asculti muzica sau sa vorbesti la telefon indiferent de tipul de efort: la sala sau in aer liber, ziua sau noaptea. Designul castii ce se introduce in ureche a fost special conceput pentru siguranta ta sporita, astfel incat poti auzi partial zgomote din mediul ambient, cum ar fi zgomotul unei masini sau al celor din jur, in timp ce finisajul exterior colorat este reflectorizant si astfel poti fi usor vazut noaptea.

Produsul beneficiaza si de aplicatii dedicate – Find MyHeadset (declanseaza o alarma pentru gasirea rapida a castilor in casa sau in geanta de sport) si BackBeat FIT Updater, pentru actualizari de soft. In plus, atunci cand este deconectata functia Play de la aparatul tau, castile intra automat in modul DeepSleep, putand ramane in stand-by pana la 6 luni, fara a fi nevoie sa le reincarci.

O surpriza placuta din pachet este si husa de casti impermeabila. Intoarsa pe dos devine un suport de brat pentru telefonul mobil. Acesta este prevazut cu un sistem anti-transpiratie si alunecare de pe brat si un buzunar interior in care iti poti pune cheile, spre exemplu. In plus, pentru siguranta ta si a telefonului tau, husa este reflectorizanta si impermeabila.

Castile sport wireless Plantronics BackBeat FIT sunt disponibile in trei culori: Green Lime, Blue si Red Lava. Le gasesti in majoritatea magazinelor de electronice, inclusiv pe net la preturi incepand de la 420 de lei, TVA inclus.

Pentru mai multe info:

www.plantronics.ro

www.facebook.com/plantronicsea




Acest articol a fost vizualizat de 1.581 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Andreea
    august 26, 2015

    eu mi-am luat unele la jumatate de pret si sunt tare multumita de ele http://www.gadgetworld.ro/casti-bluetooth-wireless-2.1-yoga.html castile fara fir chiar sunt tari!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.