Echipeaza-te smart pentru orice provocare

aug. 15, 2015 | 2 comments | publicitate, smartwatch, tellur

smartwach-1Ia cu tine oriunde mergi acest nou instrument smart – smartwatch-ul Tellur U8, cu tehnologia Bluetooth incorporata. Se conecteaza usor cu telefonul tau inteligent. Beneficiaza de aplicatie dedicata Android si IOS.

 Intra in lumea tehnologiei inteligente cu acest smartwatch accesibil si bucura-te de aplicatiile smart. Ecranul tactil de 1,44” si memoria SRAM de 32Mb ofera accesul instant la aplicatii multifunctionale. Conecteaza smartwatch-ul U8 Tellur cu telefonul tau mobil prin Bluetooth si bucura-te de muzica oriunde cu ajutorul difuzorului incorporat cu volum reglabil. Functia Camera permite realizarea de fotografii la distanta cu telefonul tau. Transfera-ti agenda telefonica din telefon pe ceas, pentru o apelare rapida a contactelor din agenda, fara a mai scoate telefonul din buzunar sau geanta. Meniul include si un jurnal de apeluri (receptionate, efectuate, pierdute). Cu aplicatia Smartwatch.apk poti vizualiza mesajele trimise si primite pe telefonul mobil. Mai mult, poti primi prin telefon notificari de pe retele de socializare (Facebook, Twitter). Tastatura incorporata permite tastarea unui numar de telefon, chiar daca nu este in agenda.

Cureaua flexibila il face usor de purtat chiar si in timpul activitatii sportive. Functia pedometru permite contorizarea numarului de pasi, a distantei si a caloriilor consumate, cu setarea in prealabil a greutatii corporale si marimii pasului. Pentru activitatile in aer liber, foloseste functia Barometru (Presiune atmosferica si Temperatura) sau Altimetru. Cronometreaza-ti etapele de efort cu functia cronometru.

Ceasul se incarca prin portul microUSB incorporat, direct de la laptop sau la priza, cu ajutorul unui incarcator cu USB. Autonomia bateriei este de 6h pentru redare muzica si 3h pentru apeluri. Produsul se gaseste in marile magazine de telecom, IT, electronice precum si online, la pretul recomandat de 299 lei.

Pentru mai multe info:

www.tellur.ro

www.facebook.com/TellurInternational

 




Acest articol a fost vizualizat de 1.289 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Pas cu pas integrăm tehnologia: pe noi, în noi…

  2. Bijuterii
    august 21, 2015

    Nu e scump.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.