Sunday Titan Run

mai 05, 2015 | 0 comments | Bucuresti, IOR, Ro Club Maraton, Titan, alergare, parc, run, sunday

In urma cu aproape 8 ani organizam primele alergari de grup din Bucuresti si poate chiar din tara. Era ceva nou pe atunci. La inceput eram cativa, apoi au inceput sa vina tot mai multi, au aparut o multime de alte alergari de grup in parcurile din Bucuresti, apoi si in alte orase din tara. Pentru mine a fost o bucurie sa vad ca acest fenomen a prins si s-a raspandit.

Noi aveam alergarea noastra duminicala in Parcul IOR, care aduna in zilele bune 50-60 de alergatori, uneori am fost si spre 100. Din diverse motive alergarea aceasta a disparut o perioada, dar iata ca de cateva saptamani s-a nascut Sunday Titan Run, o alergare de grup in acest parc din sectorul 3, la care este invitat oricine doreste sa alerge intr-un ritm relaxat cele (minim) 2 ture de parc (adica 6,3 km).

Cosmin, MC-ul alergarilor si reprezentantul permanent al Ro Club Maraton vine de fiecare data cu idei originale si o prezentare “hazlie” pe pagina de facebook a acestei actiuni – https://www.facebook.com/SundayTitanRun

Iata cum ne-am distrat duminica trecuta, cand tema a fost legata de chitari (pentru ca a fost Ziua Internationala a Chitarilor)

Cosmin este multi-talentat, asa ca ne-a delectat si cu cateva cantece




Acest articol a fost vizualizat de 1.330 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.