Da start detoxifierii de primavara! Liv 52 e adjuvantul perfect! (P)

apr. 16, 2015 | 3 comments | detoxifiere, liv 52, publicitate

Liv52_403x403pxFicatul este esential pentru functionarea organismului uman, fiind cel mai mare organ intern si avand peste 500 de functii importante, printre care functia de metabolizare (sau de transformare a alimentelor), de digestie (prin secretia de bila si stimularea peristaltismului sau miscarii de contractie a stomacului si intestinelor pentru propulsia alimentelor), de sinteza (a albuminei, fibrinogenului, protrombinei, colesterolului), de detoxifiere (prin transformarea si eliminarea toxinelor) si de depozitare (de sange, glucide, vitamine, minerale).

Ficatul este piatra de temelie in procesul de detoxifiere, procesand si/sau eliminand toxinele care altfel ne-ar distruge organismul. In lipsa ficatului sau in situatia in care acesta nu ar mai putea functiona corespunzator, organismul ar deveni sufocat de toxine precum cele din mediul inconjurator, alimentatie, din diverse medicamente sau alcool.

Corpul uman nu poate folosi substantele medicamentoase in mod eficient fara interventia ficatului. Acesta le proceseaza intr-o forma pe care organismul o poate accepta, pas fara de care tratamentele cu medicamente ar fi inutile.

Ficatul joaca un rol esential si in reglarea nivelului de colesterol. Contrar credintelor comune, doar 20% din colesterol provine din alimentatie, restul de 80% fiind produs de catre ficat. In principiu, cantitatea de colesterol produsa de catre ficat este determinata genetic, la fel si cantitatea de colesterol absorbita din alimentatie la nivelul intestinelor. Si totusi, alimentatia joaca un rol esential in determinarea cantitatii de colesterol absorbite, dar si a celei produse de catre organism. O dieta bogata in colesterol, de exemplu, va determina patrunderea unei cantitati excesive de colesterol in sange, in timp ce o dieta bogata in grasimi saturate sau carbohidrati va determina ficatul sa produca mai mult colesterol decat ar fi necesar.

Buna functionare a ficatului este cruciala pentru o stare generala de bine. Ficatul actioneaza similar unei baterii in organism – stocheaza zaharuri, pe care le furnizeaza organismului ori de cate ori acesta are nevoie.

Pe langa toate aceste functii extraordinare pe care le realizeaza in organism, ficatul are si o calitate uimitoare: de a se regenera. Acesta poate functiona chiar si in situatia in care o parte de pana la 75% din el este bolnava sau a fost indepartata. In momentul in care o persoana isi doneaza o parte din ficat, cea ramasa continua sa se regenereze, pana la reconstruirea integrala a organului. Pornind de la aceasta capacitate extraordinara a ficatului si dupa 10 ani de testare a 52 de formule, Himalaya a creat Liv.52, hepatoprotectorul care a ajuns azi, dupa peste 60 de ani de experienta, sa fie unul dintre cele mai iubite si mai recomandate suplimente pentru regenerarea si protectia ficatului.

Venind in 3 forme de prezentare – Liv.52 Tablete, Liv.52 Sirop si Liv.52 DS (varianta concentratie dubla), Liv.52 poate fi folosit pentru toate categoriile de varsta, incepand chiar inca din prima zi de viata. Peste 300 de studii i-au demonstrat eficienta si au transformat Liv.52 intr-un etalon pentru demonstrarea eficacitatii altor hepatoprotectoare din plante.

Liv 52 tablete este realizat doar din ingrediente naturale, atent selectionate si in proportii ideale:

Capparis spinosa (Caparisul) – are actiune antihepatotoxica, antiinflamatoare, mentine arhitectura normala a ficatului si este util in hepatite acute si ciroza hepatica.

Cichorium intybus (Cicoare)
– eficient in hepatitele cauzate de diverse substante toxice, alcool si  medicamente; Este antioxidant, stimuleaza secretiile biliare, are efect colagog (contribuie la contractia vezicii biliare pentru evacuarea bilei in intestinul subtire).

Terminalia arjuna – are efect antioxidant si hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului si inhiba peroxidarea lipidelor.

Achillea millefolium (Coada soricelului) – contine flavonoide si terpenoide cu efect antioxidant si antiinflamator. Contine si achileina, un alcaloid cu rol coleretic, creste de 4 ori cantitatea de bila secretata.

In mod obisnuit, ficatul este alcatuit in proportie de 10% din grasimi. Insa, in situatia in care ficatul ajunge sa acumuleze grasimi in proportie de peste 10%, vorbim despre steatoza hepatica (sau ficat gras), caz in care depozitarea glicogenului devine imposibila, iar riscul dezvoltarii diabetului de tip 2 creste considerabil. Liv.52 este un excelent supliment pentru ficatul gras pentru ca impiedica acumularea de grasimi si aparitia steatozei. Administrat in stadii incipiente, Liv.52 intarzie evolutia cirozei prin incetinirea procesului de fibrozare a ficatului.

Liv.52 are efect coleretic si colagog, sustinand, astfel, digestia, una dintre functiile de baza ale ficatului, prin sustinerea bilei „lenese” si favorizarea golirii ei in intestinul subtire.

De zeci de ani Liv.52 este folosit eficient de catre pacientii cu steatoza, hepatita, alcoolism, ciroza sau de catre cei ai caror ficat are nevoie de protectie impotriva efectelor nocive ale tratamentelor cu medicamente hepatotoxice. Liv.52 protejeaza tesutul hepatic si favorizeaza regenerarea celulelor hepatice, combate simptomele hepatitelor acute si cronice, contracareaza efectele nocive ale medicamentelor sau alcoolului, sustine detoxifierea ficatului si combate anorexia normalizand apetitul. Este excelent in perioadele lungi de stres si oboseala cronica.

Pentru ca sustine buna functionare a ficatului si previne steatoza hepatica, Liv.52 ajuta la normalizarea nivelului de colesterol in sange, prevenind, astfel bolile sistemului cardiovascular.

Liv.52 nu are efecte adverse si nu interactioneaza cu alte medicamente, iar varianta de sirop poate fi administrata bebelusilor inca din prima zi de viata.

Produsele Liv.52 sirop si Liv.52 tablete sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe  www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

18 Like



Acest articol a fost vizualizat de 7.895 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. Sergiu
    septembrie 19, 2016

    Buna ziua,
    Pe ce perioada de timp recomandati cura de administrare a produsului liv52? Trebuie tinut un regim special atunci cand administram acest produs?

  2. Serban Damian
    septembrie 19, 2016

    Ar trebui luat cel putin 1 luna. Regimul ar trebui sa fie unul “curat”, bogat in legume si fructe, fara prajeli si alimente procesate.

  3. detoxifierea ficatului
    ianuarie 04, 2021

    In anul trecut am luat Liv52 pentru detoxifierea ficatului si sunt foarte multumita de produs. Recomand 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.