Gabriel, fericitul castigator Isostar, va alerga in primavara la Paris

feb. 15, 2015 | 1 comment | Paris, alergare, concurs, isostar

Isostar anunta castigatorii promotiei nationale “Alearga de Paste la Paris cu Isostar” si incheierea campaniei aniversare derulata pentru a marca cinci ani de prezenta continua in Romania. Dupa ce in vara ciclistul amator Gabriel Calcisca a avut sansa sa fie parte din prima echipa romaneasca ce a participat la cea mai mare competitie de amatori din Europa, pe urmele ciclistilor din Turul Frantei – Etape du Tour 2014, anul acesta IT-istul Gabriel Grigorie va alerga impreuna cu un prieten la Marathon de Paris 2015, cel mai mare maraton din Europa. La invitatia Isostar, la cursa va lua parte si multipla campioana mondiala si dubla medaliata olimpica, dna Valeria Racila Van Groeningen, organizatoarea Maratonului si Semimaratonului International Bucuresti.

La inceputul acestei saptamani au fost desemnati prin tragere la sorti castigatorii promotiei nationale “Alearga de Paste la Paris cu Isostar”. Astfel, toti cei care in perioada 15 decembrie 2014 – 8 februarie 2015, au achizitionat produse Isostar in valoare minima de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura au fost invitati sa se inscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro sau prin aplicatia disponibila pe facebook.com/Isostar.Romania pentru a intra in cursa pentru cele 240 de premii constand in accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiu – un sejur in doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015, Franta.

gabriel-1

Gabriel Grigorie de 31 de ani din Bucuresti, de profesie specialist IT, a fost desemnat castigatorul Marelui Premiu. Alaturi de un prieten, Gabriel va alerga pentru prima oara un maraton. Si nu orice maraton. Marathon de Paris, aflat in 2015 la a 39-a editie, este una dintre cele mai longevive competitii de gen, atragand din 1976 incoace, an de an, un numar impresionant de alergatori. In 2015 sunt asteptati la start peste 50.000 de alergatori de maraton din intreaga lume. De altfel, inscrierile in competitie au fost epuizate inca de la inceputul lunii Decembrie 2014, doar cateva bilete rezervate sponsorilor fiind la aceasta ora inca disponibile.

Mi-a placut dintotdeauna sa alerg, dar am inceput sa iau lucrurile mai in serios acum 6 luni. Motivat de micile problemele de sanatate, am inceput sa alerg pe distante scurte, dupa care am marit doza. Au urmat apoi inscrierile la competitii si de fiecare data am incercat sa imi depasesc limitele. In 2014 am alergat probe de 10km si Semimaraton, iar pentru anul acesta imi propusesem sa alerg si primul meu maraton, in toamna, la Bucuresti. Multumita Isostar acest vis se va implini mult mai repede decat ma asteptam! In momentul cand am vazut postarile Isostar legate de competitie, am inceput sa ma inscriu cu produsele pe care le cumparam frecvent si pe care, de altfel, le folosesc la fiecare competitie. Am sperat, am participat si am castigat!” ne-a declarat emotionat fericitul castigator.

gabriel-2

Si pentru ca Gabriel va alerga pentru prima oara un maraton, el va fi ghidat cu sfaturi si antrenamente commune in urmatoarele doua lui de alergatorul extrem Andrei Gligor, finalist al Sahara Marathon in 2014 si participant la Marathon de Sables in 2015. In plus, eu i-am oferit lui Gabriel o sedinta de testare cardiometabolica la Centrul Superfit – cea mai performanta metoda stiintifica pentru evaluarea capacitatii de efort a sportivilor, in urma caruia se obtin parametrii necesari alcatuirii unui program de antrenament si nutritie personalizat.

gabriel-3

Marathon de Paris a fost deschis in 2014 de catre atletul etiopian Kenenisa Bekele, triplu campion olimpic. Numeroase alte vedete din sport vor fi prezente si in 2015 pentru a parcurge in alergare impreuna cu participantii la eveniment peste 1,632,524 km, adica de peste 41 de ori circumferinta Pamantului. Printre acestea si dna Valeria Racila Van Groeningen, presedinta Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari evenimente de alergare din Romania. “Multumesc Isostar Romania, partener de nutritie al Marathon de Paris si a Maratonului si Semimaratonului International Bucuresti pentru invitatia de a alerga la Paris si a promova in randul alergatorilor din toata lumea evenimentele de alergare din Romania. Anul trecut am alergat la Londra si m-am simtit excelent, sper ca si Parisul sa fie o experienta la fel de placuta!” a precizat multipla campioana mondiala si dubla medaliata olimpica Valeria Racila




Acest articol a fost vizualizat de 1.130 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. zappernews
    februarie 27, 2015

    Felicitari!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.