Seminar de nutritie la Chisinau

ian. 26, 2015 | 0 comments | Chisinau, Moldova, Nutritie, Serban Damian, educatie, sanatate, seminar

A fost o bucurie pentru mine sa raspund invitatiei lansate de doi colegi medici din Chisinau si sa merg in acest oras pentru a sustine un seminar de nutritie, in cadrul evenimentului “Sanatate, educatie, familie”. De fapt este vorba de o serie de evenimente educationale, prin care se doreste transmiterea unor informatii corecte.

Seminarul a cuprins partea mea de nutritie, apoi o parte de psihologie sustinuta de d-na Sanda Filat, care s-a axat pe problemele de cuplu si in final a fost invitata d-na Angela Gladei, om de afaceri si exemplu pentru o evolutie frumoasa in viata. Eu am incercat sa fac o trecere prin ceea ce inseamna alimentatie sanatoasa, insa am vorbit si despre subiectul “slabire”, care este de mare interes, mai ales ca in sala erau in mare majoritate doamne. Per total seminarul a fost foarte reusit si cred ca toti au plecat acasa cu informatii interesante.

Am aflat ca in Republica Moldova acest gen de evenimente sunt rare, insa interesul este tot mai mare. Felicit organizatorii pentru efortul lor!

chisinau-1

chisinau-3

chisinau-5

 

Aici sunt impreuna cu Angela Gladei si Sanda Filat

chisinau-4

 

Alaturi de organizatori si de speakeri.

chisinau-2




Acest articol a fost vizualizat de 1.207 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.